Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám folyton...

Mit csináljak ha anyám folyton lekövérez?

Figyelt kérdés

Objektívan nézve nem vagyok kövér, 165 cm vagyok, 55 kg.

Viszont anyukám éven óta szóváteszi, hogy mennyit híztam, igazán fogyhatnék. Már elköltöztem otthonról egyetemi koliba, de amikor találkozunk minden alkalommal megjegyzi, hogy meghíztam. Most el akar vinni pajzsmirigy vizsgálatra, hátha egészségügyi gond van a "kövérségem" mögött. Tehát a bullyngolást kb úgy állítja be, mintha aggódna értem.

Bár objektívan nem vagyok kövér, mégis gusztustalan förmedvénynek érzem a testemet.

jún. 2. 21:07
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
95%
Neked pszichológus. Anyukádat meg építsd le minél hamarabb, ahogy tudod.
jún. 2. 21:13
 2/38 anonim ***** válasza:
95%

Normális az alakod, sőt. Anyádra ne hallgass. Miből kéne fogyni? Beteg lennél akkor.

Ne higgy neki, és kérd meg, hogy foglalkozzon mással.

jún. 2. 21:14
 3/38 A kérdező kommentje:
Már most is nagyon ritkán találkozunk, csak ha valami családi dolog van, pl tesóim szülimapja. Csak pont ma mondta ezt a pajzsmirigyes dolgot és teljesen kiborultam tőle.
jún. 2. 21:15
 4/38 anonim ***** válasza:
88%
Nyugodtan vágj vissza Te is! Mondd neki egy ilyen mondat után, hogy Anya te hogy megöregedtél. Esetleg Te is ecsetelheted a súlyát.
jún. 2. 21:23
 5/38 anonim ***** válasza:
96%
Nehogy elhidd, hogy túlsúlyos vagy! Én 18-20 évesen voltam 60 kg ennyi magassághoz, és karcsú voltam. Te 55 kg-mal még karcsúbb vagy. Ne foglalkozz vele, mond, amit akar.
jún. 2. 21:27
 6/38 anonim ***** válasza:
96%
Tökéletes alakod lehet. Ez kiváló paraméter. Anyád egyszerűen hülye!
jún. 2. 21:29
 7/38 A kérdező kommentje:
De hogyan kell nem foglalkozni vel÷? Sajnos amúgy is hajlamos vagyok mindent magamra venni, úgyhogy szívesen veszek tippeket, hogy hogyan peregjenek le rólam az ilyenek.
jún. 2. 21:30
 8/38 anonim ***** válasza:
2%
foggyá le
jún. 2. 21:34
 9/38 anonim ***** válasza:
93%
Az nem opció, hogy tényleg elmentek endokrinológushoz, ő is bemegy veled, és elmondod a dokinak, hogy anyud szerint gáz van a súlyoddal? Az orvosok szeretnek kioktatni másokat, tuti elintézné anyudat.
jún. 2. 21:36
 10/38 A kérdező kommentje:
#9 végülis de, ezt simán lehetne, hátha az orvosnak elhiszi, hogy nincs semmi bajom
jún. 2. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!