Objektívan nézve nem vagyok kövér, 165 cm vagyok, 55 kg.
Viszont anyukám éven óta szóváteszi, hogy mennyit híztam, igazán fogyhatnék. Már elköltöztem otthonról egyetemi koliba, de amikor találkozunk minden alkalommal megjegyzi, hogy meghíztam. Most el akar vinni pajzsmirigy vizsgálatra, hátha egészségügyi gond van a "kövérségem" mögött. Tehát a bullyngolást kb úgy állítja be, mintha aggódna értem.
Bár objektívan nem vagyok kövér, mégis gusztustalan förmedvénynek érzem a testemet.
55 kg szuper alakod van . nem kell orvoshoz menned ezt a kérėst mondatot nyugodtan ignorálhatod anyádtol.
jún. 3. 07:22
22/38 anonim válasza:
Gondolom anyád bálna, azért baszogat, hogy addig se kelljen a saját méretével foglalkoznia.
Az ilyennek vissza kell vágni, hogy nézze meg magát először, aztán baszogasson. A jövőben meg minél kevesebbet találkozni vele, és ezt a szemébe belemondani. Ha megsértődik, megsértődik. Ő baja.
jún. 3. 08:37
23/38 Grizesteszta válasza:
Az 55 kg normal suly, ez OK. Az hogy nincs strategiad anyad kezelesere, az baj, ezzel erdemes foglalkoznod, itt kaptal mar jo tanacsokat ill. kicsit nezz szet a neten! De szerintem az a 'legnagyobb baj', hogy csak az emberek toredeke van tisztaban a "mond" es a "mondd" kozotti kulonbseggel. Ez szornyu... Van a GYK-n valami gyorstalpalo helyesiros csoport? Mert ha nincs, kellene csinalni...
jún. 3. 09:08
24/38 A kérdező kommentje:
Amúgy anyám sem túlsúlyos, ő kifejezetten ez a kalóriaszámolós folyton edzős típus. Arra is gondoltam, hogy azèrt mert engem ez a dolog annyira nem érdekel kövérnek tűnök.
Mármint sportolok, vívok, de azt inkább azért mert nagyon szeretem, nem fogyás vagy izmosodás miatt. A kalóriákat meg egyáltalán nem számolom, mert nem éreztem szükségét.
jún. 3. 11:10
25/38 anonim válasza:
Ezeket én is megkaptam kamaszént.
Anorexiás lettem és végül 35 kilósan majdnem meghaltam.
Köszi, anyu.
jún. 3. 11:38
26/38 Grizesteszta válasza:
#25: Nahyon sajnalom, ami veled tortent. Tudnal kicsit irni a dolog erzelmi/lelki/gondolati hattererol? Arra gondolok, hogy mi zajlott benned akkor, amikor elhitted anyadnak, hogy kover vagy? Es hogy miert nem volt meg benned az az osztonos tudas, ami a kerdezoben megvan, hogy OK a sulya.
jún. 3. 13:54
27/38 anonim válasza:
Anyád biztos valami anorexiás aszott múmia lehet, akinek annyi a személyisége, hogy Barbie baba akar lenni.
jún. 3. 14:01
28/38 A kérdező kommentje:
Légyszi ne anyámat minősítsétek, mert innen senki nem ismeri, senki nem tud semmit róla és a múltjáról. Hasznos tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogyan tudok túllépni a helyzetek, az, hogy néhányan őt mocskolják az nem segítség.
jún. 3. 17:01
29/38 anonim válasza:
El ne menj vele orvoshoz. Akármit mondana az orvos, ő nem fogadná el, viszont elégtétel lenne neki, mert úgy értelmezné, hogy az lett, amit ő akart, elmentél vele orvoshoz, vagyis elismerék, hogy probléma van veled. Bmi táblázatot se mutogass, mert az magyarázkodás. Ő egy kontrollmánias toxikus a vita és a magyarázkodás élteti. Ne add meg neki. Húzd meg a határaidat. Választhatod a kérdésekkel támadás kategóriat, a "semmi közöd hozzá ” , a "foglalkozz magaddal”-t, stb. Ne add meg, amire vágyik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!