Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám folyton...

Mit csináljak ha anyám folyton lekövérez?

Figyelt kérdés

Objektívan nézve nem vagyok kövér, 165 cm vagyok, 55 kg.

Viszont anyukám éven óta szóváteszi, hogy mennyit híztam, igazán fogyhatnék. Már elköltöztem otthonról egyetemi koliba, de amikor találkozunk minden alkalommal megjegyzi, hogy meghíztam. Most el akar vinni pajzsmirigy vizsgálatra, hátha egészségügyi gond van a "kövérségem" mögött. Tehát a bullyngolást kb úgy állítja be, mintha aggódna értem.

Bár objektívan nem vagyok kövér, mégis gusztustalan förmedvénynek érzem a testemet.

jún. 2. 21:07
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
45%

Várjunk már, még te csinálj magadnak külön programot azért, hogy bizonyítsd, hogy a f_szság valóban f_szság? Bizonyítsa ő be, hogy kövér vagy! Kérj tőle alátámasztást, ha már ekkora a pofája.

Lehet nagyapád molesztálta, normális embernek, ráadásul szülőként, nincsenek random ilyen debil dolgai. Ezt a mentális szart okozta valami.

jún. 2. 21:58
 12/38 A kérdező kommentje:
#11 hát ha nem is molesztálta, de nagyapám alkoholista és erőszakos volt, úgyhogy ezért nem is haragszom, mert tudom, hogy az ő gyerekkora is nehéz volt
jún. 2. 22:00
 13/38 anonim ***** válasza:
95%
Mi lenne ha megmutatnád neki a bmi táblázatot, hogy a zöld, normál súlyú kategóriában vagy, úgyhogy ne zaklasson, mert nem szeretnél evészavart
jún. 2. 22:06
 14/38 anonim ***** válasza:
25%
Mond neki,hogy akárcsak te!
jún. 3. 00:08
 15/38 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen jó a testsúlyod. Menj el vele vérvizsgálatra, majd látja, hogy nincs vele baj, és akkor megnyukszik (egy időre).
jún. 3. 00:30
 16/38 anonim ***** válasza:
16%

Ha egyetemista vagy nehogy anyud veled menjen orvoshoz, kirobog a doki, be se engedik anyad.

De kerdes miert lat kovernek? Mert sokan ha nagyon vekony volt regebben valaki, akar korosan vekony, akkor a normalis testsulyt egy ideig kovernek erzi. Vagy nem tudja elfogadni, hogy noiesedtel?

Az izgatja a fantaziam vajon a pajzsmirigy miert jutitt eszebe, es amugy ert valamennyire a biologiahoz, eügyi gondokhoz? Mert lehet az arcod formaja valtozott, vagy az alakod utal erre, azaz bar nem vavy kover, de a torzsed, pofid lett koverkesebb stb.

Ha ug, erzed jobb a bekesseg vagy csak csakazértis megmutatod semmi bajod, akkor menj el hazidokihoz, mondd el anyad aggodik, te meg mostanaban eleg faradekony vagy es igen jo lenne egy hormonvizsgalat, mert a vegen attol lesz bajod, hogy ennyiszer el.ondja az anyad. O ad beutalot. Endokrinologushoz mar hamarabb kerj idopontot, ugyis varolistasak.

a hazidoki sima labort tud kerni, abbol is mindencelet meg tudnak mondani.

Modszert, a lepergetesre csak egyet tudok az onbizalom.

jún. 3. 01:46
 17/38 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodtan menjen el veled az orvoshoz, ott tuti nagyot néznek majd, ha elkezdi ecsetelni, hogy kövér vagy és csak magát járatja le vele... Te meg mond, hogy azért ment veled, mert ő téged túlsúlyosnak lát és szeretnél egy vizsgálatot kérni, ha valóban ez a helyzet. Két opció létezik: vagy neki van igaza és elvégzik a vérvételt vagy leégeti saját magát. Utóbbi esetén hátha magához tér.
jún. 3. 05:27
 18/38 anonim ***** válasza:
86%

"De hogyan kell nem foglalkozni vel÷?"

Hú, sajnálom, hogy nem lettek eszközeid, mert a bántalmazó anyádtól nyilván nem kaptál megküzdési stratégiákat az életre.

Ha nem tudod leszarni, mert mit hogy ugye gondolni, akkor ez már pszichoterápiás folyamat. Nincs j9l, hogy egy anya a gyereke külsejét megszólja, ott nincs szeretet.

Ehhez ezt kell sajnos elfogadnod, ami nagyon fájdalmas felismerés.

jún. 3. 06:39
 19/38 anonim ***** válasza:
95%

Menj el pszichológushoz és tegyétek helyre a fejedben az önképedet. Én egész életemben azt kaptam, hogy ronda vagyok, pattanásos és miért nem kezdek már valamit magammal. Ehhez még csipkedett is. Tini koromban viszont nem vett nekem arclemosó tonikot, mert drága, elég a szappan.

Nekem pszichológus segített megérteni, miért csinálja ezt hogyan függetlenítsem magam ettől.

jún. 3. 06:41
 20/38 anonim ***** válasza:
92%
55 kilósan pajzsmirigy vizsgálat kövérség miatt? Nóóórmális??! Az orvos is csak kiröhögne! :D
jún. 3. 07:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!