Mit csináljak ezek ellen a beszólások ellen?
Egyszer még kb 4 hónapja a szüleimnek említettem hogy jó lenne ha tudnám gyakorolni az angol nyelvet.
Azóta megismerkedtem egy olasz fiúval és komolyra fordult a kapcsolatunk. Illunk egymáshoz és úgy érzem szerelmes vagyok. A szüleim nem tudják elfogadni, hogy nem magyar a párom és akárhányszor van valamilyen családi összejövetel megkapom, hogy jaj biztos csak az angol miatt vagyok vele. Pedig nem így van.Igy hozta a sors, hogy egymásra találtunk.
Nem kell házhoz menni a pofonért.
Mégis mi a cél az ilyen kérdésekkel?
Ne foglalkozz vele, vannak akik bármilyen ok miatt képesek beszólni.
Mondd meg nekik, hogy nem csak az angol miatt vagy vele.
Én is szülő vagyok, megérteném.
Nem érthetö, ha ANGOLT akarsz gyakorolni, akkor miért OLASZ valakivel jönnél össze????
Másrészt 3-4 hónapos ismerkedésnél meg nem igazán lehet párról beszélni, egyelöre nem vagytok együtt
Semmit! Ne csinálj semmit.
Ha hosszútávon együtt maradtok, lesz idejük feldolgozni, ha nem, akkor meg felesleges beleállni értelmetlen konfliktusokba.
Anyu, nem gondolkodtál el azon, hogy ez a feltételezés éppolyan sértő, mintha neked azt mondanád, hogy jaj, biztos csak apu pénze miatt vagy vele?
Szerintem egy ilyen mondat után abbahagyják.
Ó, nyugi, te legalább "az angol" miatt vagy vele, a családom szerint én a pénze és a szex miatt :D
Így közölték, igen. Nem sűrűn látogatok haza, mert ilyen bunkókhoz minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!