Mi jó a másnaposság ellen?
Most kavarog a gyomrom,előző este hánytam.
Nagyon rossz,étvágyam egyáltalán nincs de tudtam enni annak ellenére.
Nagy ritka hogy iszok.
Nem tudom tartani a mértéket,sikerült a dolog.
Azon gondolkoztam hogy megint hánynom kéne és elmúlana ez a szörnyű érzés a gyomromban.
A fejfájás elviselhető,nem durva olyan szinten.
Legközelebb ilyen van, akkor savanyúság leve, vagy pici ecet felöntve fél liter vízzel. Komolyan csodákat tesz. Jobb húzóra meginni, de ha nem megy, vagy nagyon szar a gyomrod, akkor kortyonként. Ezek után, ha tudsz enni, akkor egy jó reggeli, lehetőleg valami sós, rántotta, szalonna, nyers zöldségek, vagy egy instant ramen, ha szar a gyomrod, akkor egy pirítóst erőltess le valahogy, de igazából bármi megteszi, amit meg tudsz enni, a lényeg, hogy vigyél be elektrolitokat, vizet meg valamit, ami helyreteszi a vércukrod.
Ha szoktál kávézni, akkor igyál kávét. Ha nem, akkor inkább ne, mert csak ront a fejfájáson.
Utána mindenképp próbálj meg kakilni, és zuhanyozni, aztán elmenni egy rövidke sétára.
Ha nagyon szar a gyomrod, a vaníliafagyi mindig jó opció, és kb. az egyetlen kaja, aminek visszafelé pont olyan íze van, mint mikor eszed, nincs ez a gusztustalan savas-fájdalmas hányásíz. Ha érint téged a morális része, és te is szétstresszeled magad amiatt, hogy gáz voltál-e tegnap este, akkor takarítsd ki a lakást. Én fizikailag nem szoktam szarul lenni másnap, legalább is nem annyira, amit a fenti praktikák nem oldanak meg, de mindig visszagondolok arra, hogy úristen, mit mondtam, jézusom, még karaokeeztam is, traumadumpingoltam, a telefonom nem merem megnézni, és valahogy csökken az önostorozás, ha hasznossá teszem magam, és rendet teszek otthon.
Amúgy lepontozó csírák, mikben vagytok? Fáj, hogy más időnként elengedi magát? Miért?
Akkor most elmondom, amit hallani akartok: igen, ti vagytok a legjobbak, hogy ti soha nem isztok, jobbak vagytok, mint mi, hitvány pondrók, sosem sütkérezhetünk még a nagyságotok árnyékában sem, köszönjük, hogy vagytok, örökké józan félistenek!
Idő közben jobban lettem.
A csoki nyugtató hatású a gyomorra.
Ez működött.
Víz is.
De leginkább az idő.
Kösz mindenkinek!
Utólag olvasom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!