Másnaposság által keletkezett hányinger ellen lúgos ásványvizet kell inni. Ezt miért nem tudja senki?
A magas PH érték megszünteti a hányingert ha ivás után sok savat termel a gyomrunk. Nem értem hogy miért nem tud róla senki, másnaposság ellen nem húslevest kell inni, hanem magas PH értékű ásványvizet ami semlegesíti a gyomor PH értékét, ezáltal perceken belül megszünteti a hányingert.
Remélem tudtam valakinek segíteni.
Jó ivászatot kívánok mindenkinek Szombat estére! 🍻
Talán mert a másnaposság nem annyiból áll, hogy sok sav van a gyomrodban? Nekem pl. semmi bajom nincs a gyomrommal másnaposan!
Vagy mert ha széthánytad a beled, akkor pl. már 0 sav van a gyomrodban, és akkor lóf***t se segít a lúg? Lehet, hogy azért?
Azé' köszíönjük! ;)
Másnaposság nem csak hányingerről szól! Szóval nagy okossagot nem írtál.
Hamarosan kapható lesz Magyarországon egy olyan ital, ami rövid időn belül, felére csökkenti a véralkohol szintjét, és segít a másnaposság ellen. Amerikában létezik már, 5 dollár az ára.
#5 Amerikában is csak egy néphülyítés az az ital, megnyugodhatsz. Kb energiaital hatóanyag összesűrítve fél decibe, extra koffeinnel.
Mondjuk csodálkoznék rajta, ha nálunk engedélyeznének egy ilyen cuccot, de ha azt mondod, h hamarosan kapható lesz, akkor ezek szerint engedélyezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!