Ez másnaposság lenne ?
Tegnap késő estefelé zenét hallgattunk a haverokkal, meg néztünk egy-két vicces sorozatot és közben nekem lecsúszott 2 sör és 2-3 pálinkás pohárnyi Unicum.
Nem szoktam nagyon inni, másnapos sem voltam még soha, 22 vagyok, és eddig csak egyszer ittam meg egymás után 2 sört.
De aznap este (mármint lefekvéskor) azon kívül, hogy szédültem rendesen, sikerült elaludni, aztán felkeltem és kicsit rosszul voltam, mert olyan hányinger szerű érzésem volt, de végül nem hánytam.
Mivel 1-2 óra körül kezdtünk el inni és zenélni (mert még senki nem akart hazamenni) akkor már bőven nem volt semmi a hasamban.
A mai nap meg olyan fura hasfájós érzés és szédülés szerű érzetem van egész nap.
Nagyon étvágyam sem volt a mai nap...
De úgy nagyjából elvoltam, csak végig ez a 2 kellemetlen dolog volt nap közben, és még most is tart.
Ez másnaposság lenne ?
Ha igen, kb mikor múlik el ?
Ma giroszt ettem, meg ittam egy energia italt, kb ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!