Beakarsz gyorsan és durván ku@ni de nem akarsz másnapos lenni, hogyan lehet ezt legegyszerubben kivitelezni?
Kérdés kedves kérdező, hogy mit bírsz erősben? A titok nyitja egyébként az egész napos kevés ételmennyiség (azaz az üres gyomor) és a valamennyire kimerítő fizikai vagy szellemi munka. Az alkohol erősebb hatást fejt ki, amennyiben az ember teste fizikai és/vagy szellemi szintje fáradt és kimerült, ill. nemigazán evett napközben túl sokat sem. Adott esetben ilyenkor egy üveg erősebb (persze nem kannás) bor vagy 2-3 feles is kellemes részegséget tud okozni. Ami azt jelenti hogy az embert kellemes melengető bizsergés járja át, az érzékszervei eltompulnak és jobb hangulatba kerül. (Persze azért arra is kell figyelni, hogy az alkohol nincs túl jótékony hatással az üres gyomorra).
Itt a lényeg az alkohol minősége, ereje és mennyisége. Magyarul ha szar vagy gyenge piából iszol sokat, akkor biztosan másnapos leszel.
Bár én még nem próbáltam, de sokan állítják hogy a "fény" nevű ital képes ezt a "gyorsan bek@rós állapotot" elérni. Azaz vodka bele szódásszifonba, onnan pohárba kinyomva (általában málnaszörpre) és azonnal felhajtva. A szénsav és a tömény alkohol párosítása nagyon durva hatást fejt ki. (Nem véletlenül nem iszom pezsgőt, mert míg fél üveg vodka meg se karcol, addig fél üveg pezsgőtől már a világomat nem tudom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!