Beakarsz gyorsan és durván ku@ni de nem akarsz másnapos lenni, hogyan lehet ezt legegyszerubben kivitelezni?
Figyelt kérdés
Sokan mondjak h vizet elotte utana meg h enni kell de nekem ezek nagyon nem jonnek be, tehat amikor fullra szetvagyok esve nem jut eszembe zabalni hajnali 3-4kor mikor hazaerek2022. márc. 22. 19:30
11/15 anonim válasza:
Jól komlózott sörökkel nehéz mellélőni. A komlónak van egy nyugtató hatása, ami alkohollal rendesen be tud csitítani. Más kérdés, hogy nemigen fogod ezt megfizetni erre mifelénk.
Citrusfélék jók lehetnek, legkésőbb másnap. Segítik az acetaldehid-bontást. Legtöbbször, ha tényleg volt májmunka rendesen, ez a citrusfogyasztós megoldás is egy elég kérlelhetetlen fejfájásba dog kifutni (nem emlékszem, milyen anyag miatt, rá kell keresgélni). De legalább a demotiváltság elmúlik olyan két óra alatt, ha eszel mellé könnyen emészthető, fehérjedús reggelit, és a kávé is a szükséges minimumon marad. Van, akinek pont segít kicsit (!) több kávé, még a végső fejfájáson is, ki kell tapasztalni.
12/15 anonim válasza:
Még a gyors berúgást csak-csak össze lehet hozni, (pár deci tömény valami szénsavassal, pl. vodka+pezsgő, jager+sör, vagy a fentebb említett fény), de a másnaposság már más tészta. Inkább valami adottságon (a máj méregtelenítő képessége), mint módszereken múlik. Persze azért igyál bőven vizet, az mindenképpen segít.
13/15 anonim válasza:
Nekem a "minden pohár piához egy pohár víz" elve vált be. A sör így kiesik, mert az alapból rengeteg vizet tartalmaz, nem esik mellé jól iszogatni. De töménnyel, borral ez a stratégia működik.
14/15 anonim válasza:
#13, neked a májad kiemelkedő működése miatt működik a módszer, ami javarészt genetikai adottságon múlik. A többségnek semmilyen módszer nem működik, óhatatlanul másnapos lesz. Kell a víz, de mivel a lebontást jórészt enzimek végzik, a máj teljesítményét ugyanúgy nem befolyásolja, mint a testmozgás+ zsíros étel, csak elenyésző mértékben. Én 20 évig piáztam, és egyáltalán nem voltam másnapos, pedig nem ittam vizet.
15/15 anonim válasza:
Az én tuti kombóm hogy gint iszom, az nagyon tiszta szesz, jó a másnapja, és hazafelé beiktatok egy taktikai mekit/burgert, lefekvés előtt meg még iszom egy fél liter vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!