Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A dobos torta lapjait hogyan...

A dobos torta lapjait hogyan lehetne a legegyszerubben, es leggyorsabban elkesziteni (egy kezdonek)? :$

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 06:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A tortaformáknak általában kettő sima alja van.

Mindkettőre teszek sütőpapírt. Az egyikre vékony rétegben rákenem a tészta masszát,és megsütöm. Amíg sül,megkenem a másikat is. Ami megsült (gyorsabban sül,mint a vastag piskóta),rácsra borítom,új papírt teszek rá,és egymás után megsütök minden lapot.

A legszebb lapot félreteszem a tetejének.

Amikor töltöm a tortát,a felső lapot nem teszem még rá. Először bevonom a mázzal,gyorsan bejelölöm a szeletek helyét egy vajazott késsel, és a felvágott szeleteket teszem a megtöltött tortára. Kifagyasztom és azután vágom fel az egész tortát.

2012. júl. 30. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2012. júl. 31. 00:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!