Egy dobos tortat nagyon nehez elkesziteni keves tapasztalattal?
Minden, aminek az elkészítését meg akarjuk tanulni, nem más mint az akarat és a gyakorlás kérdése.
Persze, fogj hozzá, csináld meg, azután nézd körbe, látszik-e rajta valami, ami miatt pl. nem szép, utána kóstold meg, érzel-e rajta valamit, ami miatt ízre "nem az igazi".
Ezeket megjegyezve, legközelebb jobban odafigyelve már biztosan szebb-jobb lesz. Akkor megint körbenézed ....
Előbb-utóbb spéci leszel benne!
Egyedül a "dobja" az, amihez kicsit több ügyesség kell, amúgy úgy készíted, mint bármilyen más tortát. Úgy értem, a többi részéhez nem kell semmi extra ügyesség, a teteje a lényeg.
De az sem olyan borzasztóan nehéz, csak készülj fel rá, hogy lehet, hogy az elsőt elrontod, ezért készülj több alapanyaggal.
Ez az eredeti dobos receptje.
Az előző által felrakott, a bevezető szöveg utolsó mondata szerint, nem az eredeti dobostorta recept.
Attól még jó lehet az is!
4-es vagyok!
Kattints a linkben a szövegrészre, olvasható méretre nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!