Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Dobos tortát szeretnék csináln...

Dobos tortát szeretnék csinálni de nem vajjal hanem margarinnal van vki aki már csinált már margarinnal? Hogy sikerült? Akinek készül nem szereti a vajat.

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Megcsinálhatod margarinnal is.
2011. dec. 16. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindig margarinnal csinálom.
2011. dec. 16. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is mindig margarinnal készítem, és úgy is nagyon finom!
2011. dec. 16. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:

Úgyanúgy mint ha vajjal csinálnám?

ti amugy hogy csináljátok tojást felmelegíttek cukorral kihülésig keveritek vagy hogy.ha szabad kérdeznem????

2011. dec. 16. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szentségtörés lesz, amit leírok, de én nem eredeti dobos krémmel készítem.

4 dl tejet és 4 púpos evőkanál lisztet sűrűre főzök, belekeverek 10 dkg olvasztott étcsokoládét, és az egészet kihűtöm. 25 dkg puha margarint 20 dkg porcukorral és 1 púpos evőkanál cukrozatlan kakaóporral jó habosra keverek, és kanalanként hozzáadom a kihűlt csokis főzött krémet. (Több kakaót is rakhatsz bele, ha csokisabban szeretitek, de szerintem így elég kakaós).

Minden kanál után robotgéppel felhabosítom a krémet. Végül kevés rummal vagy rumaromával ízesítem. Könnyű, habos lesz a végeredmény.

Nekem ez a recept vált be, nagyon finom és egyszerű elkészíteni.

2011. dec. 16. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, és ha már valaki elkezdte én is bevallom, hogy én sem ragaszkodom a hagyományos krémhez. 2 dl tejszínt felfőzök 25 deka cukorral és 2 kanál kakaóval.(míg elolvad a cukor)mikor langyos hozzákeverek egy kocka Rámát, alaposan lehűtöm, utána kihabosítom, ezzel kenem meg a lapokat. (soha nem panaszkodott rá senki)
2011. dec. 16. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
HÚÚ köszönöm jók mind akkor kipróbálom !!!!
2011. dec. 16. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Margarinnal készítettem. Jó lett.
2011. dec. 16. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!