Dobos tortát szeretnék csinálni de nem vajjal hanem margarinnal van vki aki már csinált már margarinnal? Hogy sikerült? Akinek készül nem szereti a vajat.
Úgyanúgy mint ha vajjal csinálnám?
ti amugy hogy csináljátok tojást felmelegíttek cukorral kihülésig keveritek vagy hogy.ha szabad kérdeznem????
Szentségtörés lesz, amit leírok, de én nem eredeti dobos krémmel készítem.
4 dl tejet és 4 púpos evőkanál lisztet sűrűre főzök, belekeverek 10 dkg olvasztott étcsokoládét, és az egészet kihűtöm. 25 dkg puha margarint 20 dkg porcukorral és 1 púpos evőkanál cukrozatlan kakaóporral jó habosra keverek, és kanalanként hozzáadom a kihűlt csokis főzött krémet. (Több kakaót is rakhatsz bele, ha csokisabban szeretitek, de szerintem így elég kakaós).
Minden kanál után robotgéppel felhabosítom a krémet. Végül kevés rummal vagy rumaromával ízesítem. Könnyű, habos lesz a végeredmény.
Nekem ez a recept vált be, nagyon finom és egyszerű elkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!