Hogy készül a grízpuding?
Az úgy jó hogy csinálok egy félkész tejbegrízt, és a végefelé beleszórom a pudingport?
Vagy inkább először puding, és utána a gríz?
Én úgy szoktam készíteni, hogy csomómentesen ki keverem a vaníliás puding port egy kis tejjel, adok hozzá grízt ( nem sokat), utána a forrásba lévő tejhez öntöm és folyamatos keverés mellett megvárom amíg besűrűsödik.
De igaza van az előttem szólónak, lehet készen is venni.
Még mindig nem tudok, nem akarok készen venni, és tudom hogy lehet, de nem az volt a kérdés, hogy lehet e venni.
A hasznos válaszokat köszönöm :) majd ma megpróbálom.
Az, hogy tegnap lejárt, még nem gond. Simán használhatod őket még 1-2 hónapig. A szavatosság azt jelenti, hgy a gyártó szavatolja, hogy eddig az időpontig a termék minősége minden előírásnak megfelel. Ez nem zárja ki azt, hogy utána is.
Üdv!
Hát, a tejet azt hiszem nem szeretném még 1-2 hónappal a lejárata után felhasználni.
1-2 nap belefér, no de hónap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!