Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a grízpuding?

Hogy készül a grízpuding?

Figyelt kérdés

Az úgy jó hogy csinálok egy félkész tejbegrízt, és a végefelé beleszórom a pudingport?

Vagy inkább először puding, és utána a gríz?

2011. dec. 7. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet kész grízpudingot kapniamit csak megkell főzni...
2011. dec. 7. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
En epp a napokban csinaltam,1/2 l. tejbe föztem 3 kanal grizt,majd a vegen beleföztem a cukorral kikevert pudingot.Nekem jo volt,masok szerint eleg lett volna kevesebb griz is,ezutan 2 evökanallal csinalom.
2011. dec. 7. 13:25
 3/8 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele, viszont most nincs egy fillérem se, viszont van tegnap lejárt tejem, grízem, és csokipudingom.
2011. dec. 7. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam készíteni, hogy csomómentesen ki keverem a vaníliás puding port egy kis tejjel, adok hozzá grízt ( nem sokat), utána a forrásba lévő tejhez öntöm és folyamatos keverés mellett megvárom amíg besűrűsödik.

De igaza van az előttem szólónak, lehet készen is venni.

2011. dec. 7. 13:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Még mindig nem tudok, nem akarok készen venni, és tudom hogy lehet, de nem az volt a kérdés, hogy lehet e venni.

A hasznos válaszokat köszönöm :) majd ma megpróbálom.

2011. dec. 7. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy tegnap lejárt, még nem gond. Simán használhatod őket még 1-2 hónapig. A szavatosság azt jelenti, hgy a gyártó szavatolja, hogy eddig az időpontig a termék minősége minden előírásnak megfelel. Ez nem zárja ki azt, hogy utána is.

Üdv!

2011. dec. 7. 14:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát, a tejet azt hiszem nem szeretném még 1-2 hónappal a lejárata után felhasználni.

1-2 nap belefér, no de hónap...

2011. dec. 7. 15:08
 8/8 A kérdező kommentje:
kész, finom lett. Végül először a gríz ment bele, utána a kicsit tejjel kikevert puding :)
2011. dec. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!