Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készül a köménymagleves?

Hogy készül a köménymagleves?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. nov. 7. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
En a masodik recept szerint keszitem,csak rantas nelkül,pirospaprikaval,felöntöm,ha forr,persze etelizesitövel,felrehuzom,es 3-4,esetleg 5 tojast felverek,belekeverem a levesbe,es meg egy pillanatra visszateszem.
2011. nov. 7. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a rántást törtpaprikával felengedem, majd beleteszem a sót, babérlevelet, őrölt köményt, kevés igen apróra vágott vöröshagymát is főzök bele. Ezt szokták pirított kenyérkockával tálalni.

Én ezt a tojásos leves alapjának készítem, ha idáig eljutottam, teszek bele pár szem krumplit, kevés karikára szelt répát, gyökeret. Amikor félig megfőtt 1 felvert tojást csurgatok bele, majd annyi db-ot ütök bele egészben, ahány tányérral kb. lesz a leves. Az egészben beleütött tojásokat óvatosan a fazék alján fakanállal megmozgatom, hogy lehetőleg ne fakadjon el, és megvárom azt a kb. 6-8 perces forrást, hogy a sárgája is keményre főjjön.

2011. nov. 7. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hasznos válaszok.
2011. nov. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!