Hogy készül a köménymagleves?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 18:35
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
En a masodik recept szerint keszitem,csak rantas nelkül,pirospaprikaval,felöntöm,ha forr,persze etelizesitövel,felrehuzom,es 3-4,esetleg 5 tojast felverek,belekeverem a levesbe,es meg egy pillanatra visszateszem.
3/4 anonim válasza:
Én a rántást törtpaprikával felengedem, majd beleteszem a sót, babérlevelet, őrölt köményt, kevés igen apróra vágott vöröshagymát is főzök bele. Ezt szokták pirított kenyérkockával tálalni.
Én ezt a tojásos leves alapjának készítem, ha idáig eljutottam, teszek bele pár szem krumplit, kevés karikára szelt répát, gyökeret. Amikor félig megfőtt 1 felvert tojást csurgatok bele, majd annyi db-ot ütök bele egészben, ahány tányérral kb. lesz a leves. Az egészben beleütött tojásokat óvatosan a fazék alján fakanállal megmozgatom, hogy lehetőleg ne fakadjon el, és megvárom azt a kb. 6-8 perces forrást, hogy a sárgája is keményre főjjön.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hasznos válaszok.
2011. nov. 7. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!