Csirke comb jo szalkasitas alatt? Es hogyan lehet a legegyszerubben elkesziteni?
Figyelt kérdés
Van nagyon sok csirkecombunk es szeretnek egyre tobbet enni. Csak sutni lehet meg fozni? Ezt ha felszeletelem nem lehet naturan megcsinalni mint a csirkemellet? Ha nem, akkor mi a legegyszerubb modja az elkesitesenek?2015. márc. 30. 16:22
1/4 anonim válasza:
Lebőrözöd, kicsontozod, és naturan megsütöd, akárcsak a mellet.
Só mellet némi fűszert is használj, főleg zöldfűszereket és nagyon finom lesz.
Kicsit zsírosabb a hús , de viszont nagyon ízletes.
2/4 anonim válasza:
A bolti csirkecomb nem zsíros, csak nem olyan száraz, mint a csirkemell. Akár pörköltnek is megcsinálhatod.
3/4 anonim válasza:
Ha a bőrét lekapod ugyanolyan jó mint a csirkemell. És ugyanúgy is készíted el. És a csirkecomb filéje még is csak 800, és nem 1300.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2015. ápr. 3. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!