Sült liba comb mellé medvehagymás dödölle? Vélemények?
70%-os válaszoló: EBBEN mi a divatkövetés?
A medvehagyma legalább 100 éve használatos a magyar konyhában is, csak régebben kevesebb ember jutott hozzá. Attól, hogy TE nem szereted, még nem kellene telespamolni minden megvehagymás kérdést a hülyeségeddel.
A kérdésre válaszolva meg: amennyiben szeretitek a medvehagymát, akkor nyugodtan csinálj, biztos finom lesz. Habár én nem dödöllét csinálnék medvehagymával - mert a sütés-fözés során csökken az aromája, hanem a petrezselymes krumpli mintájára medvehagymásat. Én a krumplit elöször kevés zsiradékban kockákra vágva fedö alatt megpárolom, esetleg pici vizet teszek hozzá, ha kell, és amikor puha, akkor adom hozzá a fimonra vágott petrezselymet illetve egyéb zöldfüszert. Ezzel már nem fözöm, csak annyi höt kap, amennyit a forró krumpli lead. Így intenzivebb íze lesz, és a vitaminok is jobban megmaradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!