Vasárnapi ebéd zoldséggel toltott comb lesz petrezselymes krumplival. Milyen ontetet / mártást csinálnátok hozzá?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 10:46
1/7 anonim 



válasza:





Tejszínes redei gombás
sajt mártás
2/7 anonim 



válasza:





LEgfeljebb a hús alját (pecsenyeszaft) készíteném el kevés vörösborral, és pici liszttel sürítve.
De nekem ehhez semmiféle mártás nem hiányzik, inkább fölöslegesnek tartom.
Ami viszont feltétlen kellene hozzá szerintem, az valamilyen vegyes zöldségsaláta.
3/7 anonim 



válasza:





Tartarmartas, majonézes tejföl, fokhagymás tejföl.
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom szépen!!! =)
a zoldségsaláta az alap és természetes, azért nem is emeltem ki..
2013. dec. 1. 11:10
5/7 anonim 



válasza:





"a zoldségsaláta az alap és természetes, azért nem is emeltem ki.."
Bocs, nem kötözködni akartam, csak sokaknál nem természetes.
6/7 anonim 



válasza:





Hollandi mártást készítenék, de nem leöntve tálalnám, hanem mellé egy dipes tálkában, a tányéron.
7/7 anonim 



válasza:





Nekem is a fokhagymás-tejfölös ugrott be! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!