Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vasárnapi ebéd zoldséggel...

Vasárnapi ebéd zoldséggel toltott comb lesz petrezselymes krumplival. Milyen ontetet / mártást csinálnátok hozzá?

Figyelt kérdés

2013. dec. 1. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tejszínes redei gombás

sajt mártás

2013. dec. 1. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

LEgfeljebb a hús alját (pecsenyeszaft) készíteném el kevés vörösborral, és pici liszttel sürítve.


De nekem ehhez semmiféle mártás nem hiányzik, inkább fölöslegesnek tartom.


Ami viszont feltétlen kellene hozzá szerintem, az valamilyen vegyes zöldségsaláta.

2013. dec. 1. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tartarmartas, majonézes tejföl, fokhagymás tejföl.
2013. dec. 1. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

koszonom szépen!!! =)

a zoldségsaláta az alap és természetes, azért nem is emeltem ki..

2013. dec. 1. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"a zoldségsaláta az alap és természetes, azért nem is emeltem ki.."


Bocs, nem kötözködni akartam, csak sokaknál nem természetes.

2013. dec. 1. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hollandi mártást készítenék, de nem leöntve tálalnám, hanem mellé egy dipes tálkában, a tányéron.
2013. dec. 1. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a fokhagymás-tejfölös ugrott be! :))))
2013. dec. 1. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!