Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Márton napra egész libát...

Márton napra egész libát vesztek, vagy/ tartozékokat / aprólék, comb, háj? Hogy éri meg jobban?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyiket sem, mi a fenének vennék?
2013. okt. 29. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Van jó hájas sütni-való kacsa-szárnytő, liba-szárnytő (akciósból) a fagyóból, amelyik előbb a kezembe kerül. Majd ahhoz a sülthöz lesz rizi-bizi valami zöld-salival.
2013. okt. 29. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
Bár nálunk nem "divat" a liba, de minden húsnál érvényes, hogy fajlagosan a "tartozékok" többe jönnek ki, mint az egész állat. Akkor érdemes ezt bevállalni, ha az állat túl nagy a családnak, vagy egyes részeit nem szeretitek.
2013. okt. 29. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Egészet.
2013. okt. 29. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!