1/16 anonim válasza:
Fekudj vissza es pihend ki magad.
3/16 anonim válasza:
Húsleves, vagy ha nem tudsz csinálni, smack leves a boltból. A cola is csodákra képes. Rohadt sok folyadékot igyál.
4/16 anonim válasza:
3 cent rövid, utána bőséges étkezés és sok folyadék fogyasztása. És nem viccből írtam a rövidet, nekem ha hányingerem van nem tudok enni meg vizet se inni mert kihányom de ha nem több csak egy kis kupica rővidet megiszok utána sokkal jobb lesz.
6/16 anonim válasza:
A legfontosabb: igyál nagyon sok folyadékot. Nekem a paradicsomlé a legjobb ilyenkor.
Ha nagyon hányingered van, vegyél be egy Deadanolt, ha a fejed fáj, akkor valamilyen fájdalomcsillapítót.
Nekem egy energiaital is segíteni szokott, bár azt nem ajánlják.
7/16 anonim válasza:
Én gyógysört szoktam inni, 1 doboz ha lemegy, akkor utána tudok enni valami szilárdat is.
9/16 anonim válasza:
Tejsavas erjesztéssel készült savanyúság, pl. savanyú káposzta vagy uborka. Az orosz regényekben is ezt eszik a vodka mellé (mellett).
10/16 anonim válasza:
Nekem a Red bull vált be ilyenkor, aztán rá fél órára valami kaja, akár csak üres kenyér is lehet, arra kell, hogy ne csak folyadék legyen a gyomromban. 10 percre rá már tudok egy csomó folyadékot inni, aztán normálisabb dolgokat enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!