Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hányingeres másnaposság ellen?

Hányingeres másnaposság ellen?

Figyelt kérdés
Segítsetek rajtam

2020. nov. 8. 09:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nagy, hosszú, és aránylag intenzív séta!!!

Nekem abszolút nem jön be ez a "gyógyalkohol" meg kutyaharapást szőrével módszer. Én csak rosszabbul leszek tőle.

Ez egy enyhe alkoholmérgezés, az alkohol csak ront a helyzeten.

Fel kell dolgoznia a szervezetnek, ennek a leghatásosabb módja, ha gyorsítod az anyagcserét. Ezt meg úgy a legegyszerűbb elérni, ha megemeled a pulzusszámot , nem sokkal, de legalább közel egy órára.

Ehhez mozgás kell.

Ami ehhez energiát szolgáltat, és a méregtelenítésben is segít, erősen pirított kenyér, mézzel.

Meg mivel az alkohol erős vízhajtó hatású, ezt pótolni kell, sok vizet is igyál!

2020. nov. 8. 13:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, átvészeltem a napot!
2020. nov. 8. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Én a kefirre, joghurtra eskúszöm, régebben jó hyógyszernek bizonyultak.
2020. nov. 8. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:

CUKOR!!! Azért vagy másnapos, mert a szervezetedből kiürül a cukor. Pótolni kell és helyre áll. Lehet, hogy erőszakolásnak tűnik, de egy jó Snickers az segít.

De apám pl a sörre esküszik, én akkor még a szagát sem bírom, mellettem ki se lehet olyankor nyitni.

Az oroszok a savanyú uborkát tartják gyógyírnek állítólag.

2020. nov. 9. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Igazából megelőzni kellett volna,máskor ne igyál több félét,ne idd meg az összes piát rövid időn belül,illetve RENGETEG folyadékot igyál (vizet vagy üdítőt) kíséretnek,ezek jelentősen csökkentik a másnapos tüneteket,amúgy a másnaposságra nincs egyértelmű gyógyszer,simán csak túl kell élni,ami nem könny de senki nem halt még bele...
2020. nov. 10. 00:11
 16/16 anonim válasza:
Nekem ha ritkán ez előfordul, pár korty vizet is nehezemre esik leküzdeni. Ilyen esetben jeget kell szopogatni hogy ne száradjon ki a szád és kis folyadék menjen le, illetve az egyetlen dolog ami lecsúszik a torkomon az a gyömbér. Ha nem vészes a dolog akkor egy húsleves mindent helyre tud tenni. Sós dolgokat is ehetsz hogy megkösse valamennyire a vizet a szervezetedben.
2020. nov. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!