Miért van az hogy kb. minden piálás után rohadt hányingerem van?
Ez kb. mindig így van , pl. most is .
És mit csináljak vele?
Olyan mintha lötyögne a gyomrom , üres vagy nem tudom mihez hasonlítani.
16/f
Mert megmérgezted magad.
Nem véletlenül tilos neked inni és italt venni.
Aki megveszi vagy eladja neked, az bűncselekményt követ el.
Tudod, ami bűncselekmény, az azért lett törvénybe foglalva, mint bűncselekmény, mert ártalmas dolog.
Nem hiszem, hogy 16 évesen nem lehet felfogni, hogy ami törvény szerint is ártalmas, az ártalmas, és ez az, amit magadon tapasztalsz.
Az elsőnek igaza van, az alkohol méreg, a fogyasztása adott mennyiség felett mérgezéses tüneteket okoz.
A többi, amit ír, baromság, egyrészt, mert nem bűncselekmény fiatalkorúnak alkoholt eladni, másrészt mert az, hogy a törvényben mi van, lényegtelen a tények szempontjából, harmadrészt mert a törvény eleve nem tudja normálisan kezelni ezt a kérdést. A 18 születésnapod előtt zéró alkohol (ki tartja be...), majd eljön a nagy nap, amikortól annyit piálhatsz, amennyi csak beléd fér - hülyeség.
Az alkohol egy erős tudatmodósító drog, ráadásul majdnem olyan addiktív, mint a heroin, nem kell sportot űzni a fogyasztásából, csak azért, mert "menő".
"a törvény eleve nem tudja normálisan kezelni ezt a kérdést."
Szerintem meg de.
"A 18 születésnapod előtt zéró alkohol (ki tartja be...),"
Hát pl. én, mert nálunk senki sem iszik, nemhogy nem menő, egyenesen gáz, meg a szagától is rosszul vagyok.
Ne igyon aki nem birja!!!
14 eves koromban mar pialtam es nem voltam rosszul soha.. Persze nem vagyok ra buszke!! De tenyleg... Ne igyon aki nem birja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!