Objektívan nézve nem vagyok kövér, 165 cm vagyok, 55 kg.
Viszont anyukám éven óta szóváteszi, hogy mennyit híztam, igazán fogyhatnék. Már elköltöztem otthonról egyetemi koliba, de amikor találkozunk minden alkalommal megjegyzi, hogy meghíztam. Most el akar vinni pajzsmirigy vizsgálatra, hátha egészségügyi gond van a "kövérségem" mögött. Tehát a bullyngolást kb úgy állítja be, mintha aggódna értem.
Bár objektívan nem vagyok kövér, mégis gusztustalan förmedvénynek érzem a testemet.
#30: Hova fogyjon, ha 165/55? Most irjuk azt, hogy neked meg meg kene okosodnod? Ha szepen kerem, megirod a parametereidet? Kor, nem, suly, magassag, IQ, EQ?
jún. 3. 18:02
32/38 anonim válasza:
Ha anyád így látja, akkor biztosan úgy is van. Érdemes lenne végre hallgatod rá. Vastag csontozatú vagy biztosan, és zsíros. Tessék foglalkozni magadd, illetve a testeddel. Fiatal lány vagy. Sportolj!
jún. 3. 19:12
33/38 Grizesteszta válasza:
#32: 55 kilo, honnan veszed, hogy vaszag csontu es zsiros? Es sportol. Nem lehetne, hogy aki hozzaszol, sz elotte olvasson is? Meg gonfolkodjon?
jún. 3. 19:45
34/38 anonim válasza:
26-os, miért kellene beszélnem róla?
A költözés után segítséggel és sok-sok munkával lezártam az életem azon részét, és most azon vagyok, hogy tizenx év után végre teljesen meggyógyuljak az étkezési zavarból.
jún. 4. 08:13
35/38 Grizesteszta válasza:
#34: Termeszetesen nem kell, egy keres volt, ha nem, hat nem. Egyszeruen csak erdekelt volna, hogy hogyan jut el oda egy fiatal, hogy elhisz olyan valamit egy hozza kozelallonak, ami nem igaz. Es hogy hol van ekozben a kornyezet? Mert itt a kerdezo pontosan tudja, hogy nrm kover, de te ezt velhetoen nem tudtad...
jún. 4. 09:13
36/38 anonim válasza:
"Vastag csontozatú vagy biztosan, és zsíros."
A csontot nem tudod lefogyasztani fogyókúrával babám. 😃A zsírréteget igen. Szóval hagyjuk már ezt a vastag csontozatú dumát.
jún. 4. 09:23
37/38 anonim válasza:
Ilyen paraméterekkel nem lehetsz kövér.
Max testkép zavaros lehetsz.
Azért vmilyen sport tényleg ne árt úgy egészségi szempontból.
jún. 18. 10:07
38/38 Grizesteszta válasza:
#37: elolvastad, hogy mit irt a kerdezo? Leirja, hogy szerinte se kover es sportol. O jol van a boreben, csak az anyja latja kovernek. Ezutan is ugy gondolod, hogy jogos-ertelmes volt a hozzaszolasod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!