Mit tudok tenni, hogy anya ne faggasson a szexről?
Anyukám mostanában állandóan, de tényleg folyton a pasi ügyeimről, szexről, és minden ilyesmiről faggat.
Nem világosított fel soha, még a menetrációról sem beszéltünk sokat. Annyit mondott el, hogy “fáj, de ez normális, azért figyeld a ciklusod.” (Ki tudja 11 évesen mi az a ciklus?)
Én nyilván ezek miatt nem éreztem szükségét, hogy erről neki meséljek, biztosan ki is borult volna, hogy nem mély szerelemben, egy okos, ambíciózus, rendes, keresztény sráccal történt az első.:D
Viszont azt tudja, hogy fogamzásgátlót szedek, mert mikor nálunk volt, látta az asztalomon és rákérdezett, kb azóta kérdezget. Meg olyanokat mondogat, hogy vigyázzak magamra nagyon. Meg hogy a fogamzásgátló mellett is el lehet kapni betegségeket, és ne csináljam bárkivel és mindenkivel. És néha simán felhív este 10kor és mikor felveszem, mindig ilyen megjátszottan kérdezi, hogy “szia, zavarok? Egyedül vagy?”. Még mikor úgy is volt, sem mondtam neki, hogy nem, éppen fekszik mellettem valaki. Mit vár őszintén? Ma este is hívott, de nem vettem fel neki, már kezd nagyon bosszantani. Nem tudom most hirtelen mi változott benne, de én még mindig nem osztanám meg vele az életem ezen részét, nem véletlen költöztem el 18 évesen otthonról… 20L (köszi:))
Nagyon vigyazni kell mert ilyenek fordítják ellened bármit amit elmondtál még le is kv-znak aztán.
Légy óvatos.
Basszus, menstruációt akartam írni, és most vettem észre, hogy átírta. Bocsi.:)
#1 emiatt nem annyira akarok megosztani vele semmit, de tuti hogy folyamatosan kombinál, hogy mi lehet, meg hogy lehet.:)
Szerintem szimplán aggódik, meg tudom érteni, hiszen nem tud sokat a szexuális életedről, és pár anyuka hajlamos ilyenkor a legrosszabbra gondolni.
Én megpróbálnám azért nagyvonalakban legalább ismertetni vele a szitut: igen anyu, találkozgatok fiúkkal/fiúval, de felelősségteljesen védekezünk, óvatos vagyok. Ezen túl nem szeretnék erről beszélni, mert kényelmetlen számomra.
Ha azután is tolakodó hogy többször türelmesen a tudtára adtad mindezt, nem nagyon tehetsz többet anná, minthogy figyelmen kívül hagyod, de egyelőre szerintem nyugtasd meg mindenképp.
Én is úgy gondolom hogy aggódik. Nem az a megoldás hogy nem veszed fel a telefont. Vagy határozottan mondd meg neki hogy nem szeretnél erről beszélni vagy pár, felszínes informáciot adj a tudtára, és meg fog nyugodni
Tapasztalat....
Ami a kérdésböl nem derül ki, mennyi idös vagy?
A szexuális életedhez semmi köze, ez nem aggódás, hanem tolakodás.
Egyébként meg nekem kell leállítani, este nem veszed fel a telefont, ha ezt a témát elöhozza, megmondod, hogy semmi köze hozzá és befejezed a beszélgetést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!