Mi lehet az oka, annak hogy egy anya soha nem puszilja meg, soha nem öleli meg a gyerekét? (a gyerek már felnőtt)
Nekem az a fura ha megteszi
(nekem még kistini a gyerekem, azért nem teszem, mert nem szeretem)
Nekem pl anyámnak fixa ideája volt, hogy mivel egyedül nevel, a szomszédok valami helytelent gondolnak rólunk az egészséges anya-lánya viszony helyett. Ezért kiskamasz koromtól kezdve már nem ölelt, nem puszilt meg, és engem is eltolt, rámszólt stb, ha próbálkoztam (még nyilván kiskamaszként, mikor van igénye erre a gyereknek, nem felnőttként).
Ezt persze akkor nem mondta el, nekem csak a ridegtartás maradt meg, felnőttként hangzott el mellékesen valami teljesen más téma kapcsán. De sok mindent megmagyarázott így visszamenőleg...
Valószínűleg ő sem kapott elég szeretetet, ölelést a saját szüleitől, azért lett ilyen.
3-ra:
Ez anyukád részéről csak ürügy, csak kifogás volt. Ha ui. csak ettől tartott volna (habár maga a gondolat is szörnyen debil), akkor egyedül arra ügyelt volna, hogy utcán, mások előtt ne tegyen ilyet. A lakásban, mikor kettesben vagytok, még ölelhetett volna. És mondjuk meg őszintén, a legtöbb helyzet ilyenkor adódik ölelésre. Pl. amikor valaki hazaér, a másik meg örömmel fogadja otthon. Vagy amikor leülnek beszélgetni egymás mellé. Egyik helyzet sem utcán történik.
Nem tudom, én pl kimondottan örülnék, hogy nem ölelgetnének. Gyerekként sem szerettem, most meg még annyira sem.
Nekem meg az a naj, hogy minden rokon, még az is akit kétévente 1x látok - ölelget. Ki nem állhatom. A közeli barátoktól oké, a vőlegényemtől igen, más ne ölelgessen.
Mert a mai felnőtt gyerekek már szeretnek mártírkodni, minden apró szír💩ért megszakítani a kapcsolatot.
Ha megölelné az anyja akkkor itt hőbörögnétek, hogy nem tarja tiszteletben a gyereke privát szféráját,meg kell vele szüntetni a kapcsolatot.
Vagy a gyerek állandó pöffeszkedése miatt már el is ment tőle a kedve az anyának.
En meg 30 evesen is anyamtol puszival koszonok el. Meg minden csakadtagomtol is. A barataimat megolelem koszoneskepp.
Parom sose olelgeti vagy puszilgatja a szuleit. Naluk nem szokas. Nalunk mas a szokas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!