Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka, annak hogy...

Mi lehet az oka, annak hogy egy anya soha nem puszilja meg, soha nem öleli meg a gyerekét? (a gyerek már felnőtt)

Figyelt kérdés

máj. 31. 07:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
31%

Nekem az a fura ha megteszi

(nekem még kistini a gyerekem, azért nem teszem, mert nem szeretem)

máj. 31. 07:07
 2/25 anonim ***** válasza:
68%
Felnőtt gyerek nem annyira akar se olelkezni, se puszilkodni az anyjával
máj. 31. 07:08
 3/25 anonim ***** válasza:
88%

Nekem pl anyámnak fixa ideája volt, hogy mivel egyedül nevel, a szomszédok valami helytelent gondolnak rólunk az egészséges anya-lánya viszony helyett. Ezért kiskamasz koromtól kezdve már nem ölelt, nem puszilt meg, és engem is eltolt, rámszólt stb, ha próbálkoztam (még nyilván kiskamaszként, mikor van igénye erre a gyereknek, nem felnőttként).

Ezt persze akkor nem mondta el, nekem csak a ridegtartás maradt meg, felnőttként hangzott el mellékesen valami teljesen más téma kapcsán. De sok mindent megmagyarázott így visszamenőleg...

máj. 31. 07:20
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Semmi. Nem mindenki ilyen ölelgetős, attól még szeretheti. Nem vagyunk egyformák.
máj. 31. 07:27
 5/25 anonim ***** válasza:
36%

Valószínűleg ő sem kapott elég szeretetet, ölelést a saját szüleitől, azért lett ilyen.

3-ra:

Ez anyukád részéről csak ürügy, csak kifogás volt. Ha ui. csak ettől tartott volna (habár maga a gondolat is szörnyen debil), akkor egyedül arra ügyelt volna, hogy utcán, mások előtt ne tegyen ilyet. A lakásban, mikor kettesben vagytok, még ölelhetett volna. És mondjuk meg őszintén, a legtöbb helyzet ilyenkor adódik ölelésre. Pl. amikor valaki hazaér, a másik meg örömmel fogadja otthon. Vagy amikor leülnek beszélgetni egymás mellé. Egyik helyzet sem utcán történik.

máj. 31. 07:55
 6/25 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom, én pl kimondottan örülnék, hogy nem ölelgetnének. Gyerekként sem szerettem, most meg még annyira sem.

Nekem meg az a naj, hogy minden rokon, még az is akit kétévente 1x látok - ölelget. Ki nem állhatom. A közeli barátoktól oké, a vőlegényemtől igen, más ne ölelgessen.

máj. 31. 08:18
 7/25 anonim ***** válasza:
53%

Mert a mai felnőtt gyerekek már szeretnek mártírkodni, minden apró szír💩ért megszakítani a kapcsolatot.

Ha megölelné az anyja akkkor itt hőbörögnétek, hogy nem tarja tiszteletben a gyereke privát szféráját,meg kell vele szüntetni a kapcsolatot.

Vagy a gyerek állandó pöffeszkedése miatt már el is ment tőle a kedve az anyának.

máj. 31. 08:38
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

En meg 30 evesen is anyamtol puszival koszonok el. Meg minden csakadtagomtol is. A barataimat megolelem koszoneskepp.

Parom sose olelgeti vagy puszilgatja a szuleit. Naluk nem szokas. Nalunk mas a szokas.

máj. 31. 09:08
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Meg is ütném anyámat, ha elkezdene puszilgatni.
máj. 31. 09:09
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nincs különösebb oka. Nálunk a családban sem divat az ölelkezés és a puszi. A párommal bepótolom ezeket😄
máj. 31. 09:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!