Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha a nevelő...

Mit tennétek ha a nevelő anyától tönkre tenné a gyerekkorotokat?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok de ez a borzalom 3 éves korom óta tart. Anya és apa szét mentek és apához kerültem. Apa és mama meg én együtt laktunk és minden jó volt. Aztán megismerte a mostani feleségét és ő is oda költözött. Utált engem kicsi koromban is nem szerette ha ott vagyok és elérte hogy hétvégén apa anyához vigyen hogy ne legyek útban. A legrosszabb akkor lett mikor másodikos lettem elköltöztünk mamámtól pedig addig ő mindig kiállt mellettem és apa is jobban viszonyult hozzám mert mama össze tartott minket. Egyszer vittek csak el nyaralni soha többet hanem csak ketten mentek és lepasszoltak addig anyához. Tudták hogy ott nem szeretek anyával egy szobában voltam ágyam se volt nem szerettem ott. Az évek alatt folyamatosan szekált sose hagyott békén ellenőrzött mindent ami velem kapcsolatos és mindig volt valami megjegyzése. Utálom nagyon. Alig várom ezt a két évet hogy elhúzzak onnan. Folyamatosan bedobta a kimosott ruháim az ágyra és elkezdett szidni hogy nem a cselédem és ezt magamtól kellene csinálni. Ezt normálisan is el lehetne mondani. Vagy ha nem mosogattam el azonnal azért is szidott és fél óráig ezen morgott. Mindenért beszól. Nem enged el sehova. Tavaly volt egy barátom és el akartam magunkhoz hívni nem itt aludni hanem nyáron elhívni dumálni meg ilyenek és nem engedte és elkezdett kiabálni hogy ide nem fogok fiúkat hordani meg a könyvekkel foglalkozzak erre bezzeg van eszem. Ha telefonálok hallgatózik. Apának hiába mondom mindig őt védi és én vagyok a hibás. Most meg bejelentették hogy terhes és így nem dolgozik és mindig itthon van és borzalmas elviselni. Nem akarok már 16 évesen testvért. Mikor születik akkor lesz a születésnapom abban a hónapban és mondtam apának akkor tartsuk együtt és azt mondta idén nem lesz születésnapi bulim ne hívjak meg senkit mert akkor fog születni a baba. Előre látom még jobban le leszek tojva és csak a a gyerek számít majd. Mondtam hogy majd 17 évesen el akarom kezdeni a jogosítványt mama azt mondta kifizeti a felét beszéljek apával és a párja egyből rávágta van 500000 ftom? Mert ha nincs akkor menjek el dolgozni és szerezzek. Apa is azt mondta ő nem tudja kifizetni a maradékot majd szedjem össze. Bezzeg a párja most vett új autót. Nem tudom már elviselni mit csináljak még 2 évig?
máj. 18. 07:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
75%

77

Neked sem lehetett normálsi családod, ha ezt így látod. Szánalmas vagy.

máj. 19. 15:18
 82/87 anonim ***** válasza:
100%

80!

Nyilván nem valaszol, mert törölték. Az eredeti kérdésében 13 éves volt, az is törölve lett, utána írta ki ezt.

máj. 19. 16:10
 83/87 anonim ***** válasza:
33%

77, miért kéne hogy a hisztis kölke legyen fontosabb, mint a párja?

16 éves és azon hisztizik hogy a csúúnya gonosz kínzó szülei nem fizetnek neki olyan létfenttartáshoz szükséges dolgokat mint a szülinapi bulika és a jogsika. Valóban, ez már kínzás, el ké e venni az ilyen férgektől é mehetne a csodás nevelőotthonba ahol minden este puszival és esti mesével altatnák el, meg kapna heti 400 ezer költőpénzt, havi szülinapi bulikát Azariahval meg egy Lamborghinit mert betöltötte a 16 ot. Az lenne csak a szép élet.

Én se tudnék szeretni egy ilyen elkényeztetett gyereket.

máj. 19. 16:15
 84/87 anonim ***** válasza:
77%
83, ki vagy te? Undorító egy megnyilvánulás ez is.
máj. 19. 17:25
 85/87 anonim ***** válasza:
29%

83# de buta egy lény vagy.

Ne haragudj de a jogsi ma már alap, egy végzettség, sokan azzal keresik a kenyerüket.

És ennek az apának ő a gyereke. Aki mindig ott lesz neki. A nője, hát az meg csak az aktuális nője. Azok cserélődnek. Nem véletlenül akar odapetézni ez a k.u.r.va.

Egy normális apának mindig a gyereke lesz az első.

Egy normális nő meg nem b.sz szét egy családot, és k.ú.r.a.t.j.a fel magát családos apával.

máj. 20. 06:17
 86/87 anonim ***** válasza:

80-as, a kérdező a kérdés feltevés előző napján még 13 éves volt.

Valószínűleg idehányt valamit, azt törölték, megpróbálta úgy, hogy 16, és nyilván nincs otthon, vagy röhög, amiért itt marakodik a sok okos.

máj. 20. 08:06
 87/87 anonim ***** válasza:
49%
Majd most jó leszel neki szitterkedni. Sajnállak ilyen téren.
máj. 20. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!