Mit tennétek ha a nevelő anyától tönkre tenné a gyerekkorotokat?
51!
Ugyan emeld mar ki nekem, mi konkrétan a szekálás itt.
A ruhait ennyi idősen tényleg magának kellene intéznie, a hazimunkabol szintén ki kellene vennie a részét, a reggeli mese szerint még a fiú ott volt, csak a nő nem hagyta őket kettesben a szobában, hanem időnként rájuk nézett.
Előző kérdésedben még 13 évesnek mondtad magad. Holnap már 19 leszel?
Amúgy semmitönkretett gyerekkorról nincs szó, csupán nem körülötted forog a világ,nem vagy te királylány.
Azért itt vannak gondok a válaszadókkal is.:')
A jogsit és a ruhát vettétek ki. Gratulálok. 😂
Tehát akkor vegyük sorra, az alapján hogy a történet igaz és tegyük fel úgy van ahogy írva van.
1. Alapvetően igaz az hogy egy gyereknek jó az ha önálló, de ahhoz hogy önálló legyen már konkrétan babakortól önállónak kell nevelni. Ugye ha már úgy neveled hogy mindent a kis feneke alá teszel, elveszed tőle azt amit amúgy megtudná csinálni mert mondjuk gyorsabban megvan (ez csak példa), akkor később igenis nehéz váltani hogy azt ő maga csinálja meg.
/Ezt most általánosságban írtam, én az önállóságra nevelésben hiszek.
2. A saját gyerekkori sérelmeiteket olyan fölösleges idehozni, de tényleg. Mindenkinek a saját maga élete és a saját sérelmek a legrosszabbak, ez így van rendjén. Én is sajnálom más ember sorsát, akinek láthatóan nehezebb, ettől még a sajátomat tudom átélni.
3. Hogy van az hogy a ruháit bebssza a kérdezőnek? Hallgatózik? Eldönti hogy nuku jogsi? Születésnapját eltörlik? Barátot elküldik? Hagyjuk már. Ezek nem normLis dolog egy jó családban. Persze egy JÓ családban, sajnos ez nem az ezek szerint. Az apuka a leggázabb aki ezt hagyja.
Na meg ha egyszer kétszer elmennék külön nyaralni oké, persze, na de hogy a gyereket MINDIG kihagyják??? Ő nem a család része vagy mi?
Az anyjáról nem tudok mit írni, nem tudom miért nem szereti a kérdező. Lehet van rá oka lehet nincsen, lehet nem ismeri úgy hogy tudja szeretni.
Én sem szerettem apámhoz menni, mindig kosz volt, büdös volt, ennek ellenére szerettem, csak menni nem, ő sem nagyon érdeklődött, akkor most én is szar vagyok?
Nem kell úgy csinálni hogy a gyerek szent, de az érzelmeit figyelembe kéne venni.
Reálisan kéne nevelni. Önállóságot adni, felelősséget és SZERETETET. Mert ha ki van nyalva a seggem semmit nem kell tenned de le vagy szrva, na az sem egy leányálom élet. Bár ebben a kérdésben erről nem olvasok, annak ellenére hogy mások úgy tesznek mintha így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!