Fiatalként, hogyan érintene, ha a szülőd figyelmeztetne, hogy ne legyél ennyire közvetlen az új párjával?
Ha egyáltalán nem érezném jogosnak, azaz én tényleg csak kedves próbáltam lenni, akkor valószínűleg rosszul esne, és értetlenül állnék a helyzet előtt.
Szerintem úgy lennék vele, hogy akkor b+ az új párodat, és tüntetően nem szólnék hozzá, még épp az udvariasság határain belül ugyan, de kb. levegenőnek nézném onnantól.
Arra gondolnák hogy anyám elmebeteg es feltekeny a pasijára es elkapna a csömör. Attól is fugg mit ért közvetlenségen? Kedvesen mosolyogva beszéltél vele vagy ráültél a sliccére ? Mi miatt érezte azt hogy túl közvetlen vagy?
Több mnt valószínű hogy beteg az agya.
Ez nem szülő ha megerőszakolna mostoha apad meg ő hibaztatna teged es irigyelne hogy vonzónak tartott a “párja” es gyűlölne, nem menne rendőrségre es nem állna pártodra még ő rúgna ki.
Egy eltaposnivaló féreg!
Egyelőre itt a kérdés nincs normálisan megfogalmazva.
Ki fiú, ki lány, leszbikus vagy homár?
Miért kell egyes szám, második személyben fogalmazni, tesztkérdés?
Írhatnád életszerűen csak a saját problémád.
"Ööö... 1. és 2. ... ti biztos értettétek amit olvastatok?"
Szerintem TE NEM ÍRTAD LE érthetöen, mire is gondolsz, normális ember úgy érti, ahogy a válaszolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!