Osztályfőnöki figyelmeztetést kaptam az öltözködésem miatt? Leírásban a többi
hogy lehet,hogy nem tudnak a pólóról? reggel nem szoktak látni amikor suliba indulsz?
amúgy ha én lennék az anyukád, nem szólnék semmit, egyedül az iskolára lennék mérges,hogy ilyen hülyeségekre is van idejük.
Hol van ezen a 666?
Én imádom a Pokolgépet, de egy vallásos iskola értékrendjével valóban nem összeegyeztethető. Te vallásos vagy, vagy csak a szüleid miatt jársz ide?
Nyilván nem díjazzák, hogy "megfordult a tornyon a kereszt".
A ruházattal kapcsolatban valószínüleg nekik lesz igazuk. Az iskolának kell, hogy legyen egy házirendje, ami szabályozza az öltözködést. Még ha nem is tér ki mindenre, azért az egyértelmű, hogy a heavy metal nem ilyen helyre való.
"reggel nem szoktak látni amikor suliba indulsz? "
szerintem a gyerek a szobájában öltözik fel, és pulóverben megy ki a szobából, nap közben pedig volt olyan jó idő, hogy lekerült a pulcsi.
Hát figyelj én hallottam olyat hogy hogy a gyereknek rövidebb haja volt oldalt mint kellett volna és ezért hazaküldték szintén (katolikus iskola volt).De nem az a páwa gyerek volt meg semmi csak egy kicsivel volt rövidebb haja oldalt mint elől aztán igazgató megmondta hogy tessék hazamenni..hát én kb sírtam a röhögéstől főleg úgy hogy az igazgatónak sincs hosszabb haja egy centivel se.
Szerintem nem jogos bár ezekből az iskolákból simán kinézem.A szüleidnek meg csak simán mondd meg.
#4 vagyok
*(szintén katolikus iskola volt)
Biztos hogy van a házirendben megfelelő pont a ruházatot illetőleg.Látatlanban valami olyat tippelek, hogy "iskola szellemisége...blablabla, katolikus értékrend....blablavla..."
Egyébként ha olyan okos vagy, hogy katolikus suliba ilyet vegyél, akkor viseld el a "lázadozásod" következményeit. Azaz állj oda a szülők elé es ne itt picsogjál, ha már ennyire "kemény" vagy.(Halkan megjegyzem, hogy anno én református gimibe jártam és ennél kevesebbért is igazgatói járt.)
Ha nem tetszik a rendszer, ...nem kötelező oda járni.
Kérdésed alapján baromi hiteles lehetsz a pokolgépes pólóban, bef*suol egy osfőitől, meg remeg a lábad hogy add elő otthon....gáááááz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!