Kapott-e már a másodikos (8 éves) gyermeketek osztályfőnöki figyelmeztetést, ha igen miért?
én is kaptam évente többet is :)
Volt amikor már szeptember 2. hetében az igazgatóiban ültem... Néha voltak ""nagy elbeszélgetések" itthon, de húúú de nagy büntetést soha nem kaptam, azóta befejeztem az egyetemet deolgozom. Ha nem kaptam volna a figyelmeztetőket, ugyanitt tartanék... Értelmük semmi!
HU en is kaptam, mert szeptember elsejen, mert nem tettem fel a szekemet a padra :)
Anyukam nem buntetett meg, mert szerinte ez egy baromsag volt!
A fiam most kapott..felhúzták a szünetben,gúnyolták,ő meg ordibálni kezdet mindenféle sértést,ami nem ilyen gyereknek és nem a suliba való...
Tanító néni másnap kérdezte,hogy mi volt a büntetése.
Hááát..megmondtam,hogy a csúnya beszéddel szégyent hozott ránk,mert a mi családunk így nem beszél...és nagyon szégyellte magát...
Remélem a tanító néninek elég volt ez a "megtorlás"...:))
Én 2.-ban kaptam az egyetlen osztályfőnökimet xD
Azért mert leveleztem órán :D
Nem büntettek meg, anyu csúnyán nézett rám, de nem szólt semmit :D
És mi lett azokkal a gyerekekkel, akik a te gyerekedet gúnyolták? Ők is kaptak osztályfőnökit?
Én a te helyedben nem büntettem volna meg, hiszen magát védte. (Megmondtam volna a tanító néinek, hogy a gyermekem magát védte, mert sajnos senki más nem volt ott, aki megvédje. És megemlítettem volna, hogy ez a tanító néni feladata lett volna, hiszen ő a felelős a diákjaiért...)
Anno engem is mindig megbüntettek, ha megvédtem magamat. Úgyhogy sikerült vele azt elérniük, hogy utáltam iskolába menni, és pszichésen megbetegedtem. (Mert senkit nem érdekelt, hogy válaszreakció volt részemről. Egy lány nem beszél akkor sem csúnyán, és nem verekszik.)
Aztán szerencsére 5.-ben átvittek egy másik suliba, ahol normálisak voltak a diákok és a tanárok is. Az állandó betegeskedésem elmúlt, szerettem iskolába járni. Ott például az osztályfőnök elbeszélgetett a gyerekekkel, ha vmi problémát észlelt. És mivel tényleg rendes volt, sokszor mi mentünk hozzá, ha gondjaink voltak. És érdekes módon ebben az iskolában soha, semmi gond nem volt velem.
Szóval szerintem ilyen egy igazi tanár! Ja, és sokszor ő mondta a szülőknek, hogy nem kell otthon megbüntetni a gyereket, mert ő már beszélt az illető diák fejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!