Mi jár szerintetek egy 15 éves gyereketeknek ha osztályfőnöki intőt kap?
Figyelt kérdés
Az,hogy szidnak arra csak visszaszidok,de 1 hónapja leanyázott egy senkiházi osztálytársam a szünetben.Erre én megvertem egy kicsit,csak hogy felébredjen.A gyerek persze beköpött és én kaptam egy osztályfőnöki intőt.Anya 1 hónap gépeltiltást adott(ma gépezhetek először)és semmi tv,semmi öröm,csak tanulás.Elvették a HTC-met erre az időre és adtak helyette egy 3310-es Nokiát?Igazságos volt ez?4-es a magatartásom,nem szoktam intőt hozni,de az anyázást nem bírom.2009. nov. 14. 19:03
1/6 anonim válasza:
Van olyan,hogy kikel magából az ember.Én egy hibáért egy büntetést adok.
2/6 anonim válasza:
Jól tetted hogy megvágtad a gyereket..én is ezt tettem volna.. Hát mindenki a saját módszerét alkamazza.. én nem bűntettném meg a gyerekemet ez miatt 18 F
3/6 anonim válasza:
"én megvertem egy kicsit" Ez annyira aranyos volt.:)))
Én próbálnám a körülményeket mérlegelni,mert nem mindegy,h miért kap a gyerek intőt,és ezt az okot enyhítő körülménynek tartanám,de valami kis büntetés biztosan lenne.De biztosan nem ennyi,ezt a halmozást túlzásnak tartom.Mit fogsz kapni,amikor először berúgsz,és pont anyukád karjaiba ájulsz az ajtóban??(Na jó,ez csak vicc volt,de sztem tudni kéne súlyozni a bűnöket.)
4/6 anonim válasza:
Én nem adnék ilyen drasztikus és sok büntetést.
Inkább megbeszélném a gyerekemmel(hisz ez nem rendszeres hogy intőt hoz haza)
(dejóneked h HTC-d lehet)
5/6 anonim válasza:
Én sem adnék ilyen szigorú büntetést. Eleve megkérdezném a gyerekemet, hogy miért kapott intőt, és a te esetedben leginkább csak megkérném rá, hogy legközelebb ne az öklével tegyen igazságot, hanem próbálja meg figyelmen kívül hagyni az ilyen bunkókat. Vagy legalább intézze el iskolán kívül.
6/6 anonim válasza:
Nagyon aranyos tényleg, hogy picit verem, meg htc meg nyavalygás, de azért kicsit el vagy ám te szállva magadtól. Kicsit primitíven gondolkozol, én így látom. Az ovisok szoktak verekedni a kislapátért. Nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. Majd a munkahelyeden is ér egy csomó igazságtalanság "senkiházi" emberektől, akkor is verekszel majd? Kicsit át kéne gondolnod, hogy fejlődsz-e, vagy tetszik neked ez az élethelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!