Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi jár szerintetek egy 15...

Mi jár szerintetek egy 15 éves gyereketeknek ha osztályfőnöki intőt kap?

Figyelt kérdés
Az,hogy szidnak arra csak visszaszidok,de 1 hónapja leanyázott egy senkiházi osztálytársam a szünetben.Erre én megvertem egy kicsit,csak hogy felébredjen.A gyerek persze beköpött és én kaptam egy osztályfőnöki intőt.Anya 1 hónap gépeltiltást adott(ma gépezhetek először)és semmi tv,semmi öröm,csak tanulás.Elvették a HTC-met erre az időre és adtak helyette egy 3310-es Nokiát?Igazságos volt ez?4-es a magatartásom,nem szoktam intőt hozni,de az anyázást nem bírom.
2009. nov. 14. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan,hogy kikel magából az ember.Én egy hibáért egy büntetést adok.
2009. nov. 14. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Jól tetted hogy megvágtad a gyereket..én is ezt tettem volna.. Hát mindenki a saját módszerét alkamazza.. én nem bűntettném meg a gyerekemet ez miatt 18 F
2009. nov. 14. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:

"én megvertem egy kicsit" Ez annyira aranyos volt.:)))

Én próbálnám a körülményeket mérlegelni,mert nem mindegy,h miért kap a gyerek intőt,és ezt az okot enyhítő körülménynek tartanám,de valami kis büntetés biztosan lenne.De biztosan nem ennyi,ezt a halmozást túlzásnak tartom.Mit fogsz kapni,amikor először berúgsz,és pont anyukád karjaiba ájulsz az ajtóban??(Na jó,ez csak vicc volt,de sztem tudni kéne súlyozni a bűnöket.)

2009. nov. 14. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnék ilyen drasztikus és sok büntetést.

Inkább megbeszélném a gyerekemmel(hisz ez nem rendszeres hogy intőt hoz haza)

(dejóneked h HTC-d lehet)

2009. nov. 14. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sem adnék ilyen szigorú büntetést. Eleve megkérdezném a gyerekemet, hogy miért kapott intőt, és a te esetedben leginkább csak megkérném rá, hogy legközelebb ne az öklével tegyen igazságot, hanem próbálja meg figyelmen kívül hagyni az ilyen bunkókat. Vagy legalább intézze el iskolán kívül.
2009. nov. 14. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon aranyos tényleg, hogy picit verem, meg htc meg nyavalygás, de azért kicsit el vagy ám te szállva magadtól. Kicsit primitíven gondolkozol, én így látom. Az ovisok szoktak verekedni a kislapátért. Nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. Majd a munkahelyeden is ér egy csomó igazságtalanság "senkiházi" emberektől, akkor is verekszel majd? Kicsit át kéne gondolnod, hogy fejlődsz-e, vagy tetszik neked ez az élethelyzet.
2009. nov. 15. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!