Ez most komoly? Nekem adják az osztályfőnöki figyelmeztetést?
Hetes vagyok a suliban. Tízórai szünetben a tanár kiment a teremből.
Én ettem a kajámat. Egyik osztálytársam beírt titokban 1 kis ötöst a tanár naplójába. De én ezt nem láttam, barátnőim mondták. Visszajött a tanár, észrevette a beírt jegyet, kérdezte ki volt? Ki látta? Senki.
Ki a hetes? Mondom én...
Láttad, hogy ki írta be a jegyet?
Nem.
Tanár: Jó akkor hozd ide a tájékoztató füzeted, osztályfőnökit kapsz!
EZ MI???
xd
Nálunk is volt már valami hasonló
Legalább valami elit gimibe jársz?
Utolsó: szerintem rendkívüli mértékben félreérted a hetes dolgát, legalábbis az általánosan szokásoshoz képest. Melyik iskola házirendjében olvastál efféléket?
A "tanár naplóját" én úgy értettem, hogy a saját naplója, de ha a hivatalos osztálykönyvbe írta (vannak iskolák, ahol még ilyen múlt századi dolgokat használnak), az valóban súlyosabb eset. Na ott meg annál inkább a tanár dolga vigyázni rá, és nem otthagyni.
A tanár naplója 1 nagy négyzetrácsos füzet (?) és ide a kis jegyeket írja csak be. Szóval ez nem a "súlyosabb" napló...De még mindíg nem értek azzal egyet, hogy kajaszünetben is mást kell(ene) figyelnem.
Ez baromira nem tetszik. Sőt...pff.
Ezért osztályfőnökit? Nem tudok megenni egy rohadt szendvicset, 1 kemény és fársztó óra után. Elvégre is persze. Majd egész nap a másikat figyeljem, még azt is nézzem hogy hová hugyozik. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!