Fiatalként, hogyan érintene, ha a szülőd figyelmeztetne, hogy ne legyél ennyire közvetlen az új párjával?
Figyelt kérdés
Ha egyértelműen rád szólna, hogy nem tetszik neki, ahogy a férfivel/nővel viselkedsz.2023. dec. 8. 14:13
21/24 anonim válasza:
Égne a fejem hogy annyira nyomorék vagyok, hogy saját partnert nem sikerül összeszednem ezért a szülőm új párját zaklatom.
22/24 anonim válasza:
Csak OFF, de kérdező legközelebb érthetően írd le, amit szeretnél. A túl közvetlen nem ezt jelenti, amiket utána írsz. Attól még, hogy az eddigi életed alapján nem jól határoztad be a közvetlen definícióját, nem a normális válaszolók hiányossága. Ebben semmi ciki sincs. Mindenkinek van egy csomó olyan szava, amit már sok sok év után jön rá, hogy egy kicsit más, mint amit levett az addigi környezetéből. Viszont az, hogy arrogánsan és pökhendien a saját hiányosságod a másikra vetíted ki, nem jó. Légy figyelmesebb. Meg a fogalmazásodban és szóhasználatodban is.
23/24 anonim válasza:
Sajnos én már öreg vagyok, de fiatalként kellemesen érintene egy ilyen jellegű figyelmeztetés. Növelné az önbizalmamat, aminek egyébként sem vagyok híján.
24/24 anonim válasza:
KÖzVETLEN? Számomra az, akivel közvetlenül viselkedek
- nevetünk
- közös poénok
- random érintések,mint mikor pl. megsimítom a barátnőm hátát, megfogom a kezét, egymás nyakába borulunk a nevetéstől
- megosztok vele több mindent, mert bízok benne
...
De ez nem jelenti azt, hogy széttenném neki a lábam vagy akár engendém, hogy Ő többet tegyen velem - mert TE 1000%, hogy erre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!