Mit tennétek ha a nevelő anyától tönkre tenné a gyerekkorotokat?
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
És bár anyám rohangált utánam késsel, és sok szar volt nekem is, nem érzem úgy, hogy tönkre lett téve a gyerekkorom. Max nem volt tökéletes. Amiket kérdező ír, azt sem érzem akkora nagy tragédiának. Oké, nem szép és tökéletes, de még messze van a tönktől.
Na idefigyeljetek gyerekek!
Lehet itt szidni a kérdezőt, és igen, van köze hozzá, hogy akar e kistesót ennyi idősen! Ez egy szétbsztt házasság, ahol betolakodik egy idegen nő, és a "férje" édesgyermekét utálja és szidja!
Hol van ilyenkor az édesapa? Természetesen nem várható el tőle, hogy észrevegye, hogy ez a gyermek szenved, ki van téve ennek a görény mostohának, aki persze teszi a szépet az urának.
Tudjátok, nem a válások miatt sérülnek a gyerekek lelkileg, hanem az ilyen mocskos rongyok odapetézései miatt szorulnak ki a szeretetből, családból a korábbi édesgyermekek.
Én maximálisan megértem a kérdezőt, jogos a sértettsége, és szépen le is írta, hogy nem arról van szó hogy nem csinálna házimunkát.
Ez e gc nő, meg fszrt nem keresett egy gyerektelen palit akivel közösen alapítottak volna családot, nem egy olyannal kéne felcsináltatnia magát, aki már régesrégen túl van a csecsemőzésen.
Kérdező, ne hagyd magad, bssszzz ki ezzel a g nővel, mit képzel, hogy odaellik egy idegen kölyköt?
Ne hagyd magad, az élet kegyetlen. Neked is annak kell lenned.
Sok sikert.
Kedves utolsó!
Hozott gyerekről hallottál már? 😉
46!
3 éves kora óta neveli a kérdezőt. Ha annyira nem birná, már leleptett volna. A mostani mese szerint 16 éves a kérdező, reggel még 13 volt, tehát minimum 10 éve vannak együtt az apával. A kérdező kamaszodik, egészen biztosan próbálgatja a határait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!