Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám másnak adta az én...

Anyám másnak adta az én ajándékomat! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vasárnap reggel összevesztem anyával és mondtam, hogy inkább megyek apámhoz. Mondta hogy anyák napján maradjak otthon. Én erre azt mondtam,hogy mivel 2 szülőm van azzal töltöm a napot akivel akarom. Elmentem apámhoz és este mentem haza. Tegnap este átjött nagynéném meg unokatesóm, és anyám odaadott egy játékot unokatesómnak, ami pont az a játék amit én is szerettem volna és születésnapomra azt kértem (ebben a hónapban lesz a szülinapom). Anyám odaadta unokatesómnak, csak úgy, ajándékba!

Kérdeztem, hogy azt nem nekem szánták inkább szülinapomra, anyám annyit mondott neki van egy unokaöccse is akivel törődnie kell.

De mostohaapám mondta, hogy azt nekem vették és szülinapomra tették el, de anyám direkt azért adta unokatesómnak mert anyák napján nem voltam itthon. Miért csinálta ezt anyám?

máj. 7. 19:43
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
93%

#30 ugyanez jutott eszembe hogy vajon mi lehetett az a hatalmas vita ami miatt így alakult DE amik még jobban érdekelnek hány éves lehet hogy így megharagudott egy játek miatt és a legfontosabb hogy milyen játék lehetett

De kérdésre visszatérve

Hogy mit csinálj üljetek le,beszéljétek meg ha arra juttok hogy te vagy a hibás akkor kérj bocsánatot ha arra hogy anyukád akkor nyugodj meg megfogod kapni azt játékot

Annyit még hozzá fűznék hogy elég szemét dolog volt ezt pont anyáknapján eljátszani az meg hogy ennyire hisztizel elég gyerekes

Amúgy meg ok,okozat

máj. 7. 22:29
 32/55 anonim ***** válasza:
29%

#31, biztosan megkérte az anyja, hogy hozza ki a szennyesét a szobájából.

Vagy kábé hasonló. A kölök meg bedurcizott.

Így szokott ez lenni kamaszéknál.

máj. 7. 23:26
 33/55 anonim ***** válasza:
6%

Ez mind a kettőtök hibája, beleszámítva azt is hogy a legtöbb gyerek ugyanolyan mint a szülei!

Tehát ezt te valószínű otthon tanultad, hogy így kell viselkedni.

Az a helyzet az előzményeket nem tudjuk így elég nehéz bármilyen következetést is vonni ebből a dologból mert válaszadók között és kettőtök között se lesz igaza senkinek úgy, hogy az igazságos legyen.

máj. 8. 00:28
 34/55 anonim ***** válasza:
79%

csöndben maradsz és javaslom bocsånatott kėrni és normålisan viselkedni talån megenyhül ės megkaphatod a jåtékot.

ha nem akkor igy jártál.

Máskor majd anyádnak fontos napon nem kezdesz igy viselkedni mert vissza kapod amikor neked lenne fontos a nap.

máj. 8. 05:51
 35/55 anonim ***** válasza:
92%
Remélem anyád a születésnapodon elmegy valami jó programra nevelőapáddal kettesben. Hiszen van párja is, azzal tölti a napot akivel akarja.
máj. 8. 06:16
 36/55 anonim ***** válasza:
95%

Nem találom a leírásban, hogy Te mivel köszöntötted őt fel anyák napján; vagy csak összevesztél vele, aztán közölted, hogy apádhoz mész?

Ha így van, megérdemelted, hogy megleckéztessen!

Anyád bosszúja gyerekes, de csak tükröt tartott eléd. Épp itt az ideje, hogy megtanuld, hogy ő is ember, érzelmekkel, és nem köteles minden viselkedést tolerálni tőled. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző...Vetesd meg apáddal a játékot, ő is ugyanolyan szülőd, nem?

máj. 8. 07:02
 37/55 anonim ***** válasza:
79%
Így jártál... Máskor legalább anyák napján befogod a szádat.
máj. 8. 07:28
 38/55 anonim ***** válasza:
75%
Amit csinálsz az szimplán tinihiszti. Bunkó voltál anyáddal és ő meg visszavágott. Ha annyira nem tetszik anyádéknál akkor költözhetsz apádhoz. Persze ha ott is bunkó leszel akkor veled van a baj. Nm érdemled meg azt a játékot.
máj. 8. 09:28
 39/55 anonim ***** válasza:
23%

Azért ne legyen már ugyanolyan súlyú egy tini kirohanása, mint egy elvileg felnőtt ember sértődése. A felnőttnek az lenne a feladata, hogy a saját viselkedésével példát mutasson a gyerekének, megtanítsa neki kezelni a konfliktusokat.

Itt az anya viselkedett borzasztóan éretlenül, feltételezem, nem először. Nekem is van kamasz gyerekem, néha lázad is ellenem (kamaszként ez a dolga), de mindig igyekszem tudatosítani magamban, hogy én vagyok a felnőtt, nekem kell éretten reagálnom akkor is, ha épp nem tetszik a viselkedése.

máj. 8. 09:35
 40/55 anonim ***** válasza:
87%
39-es, simán lehet, hogy anyuka nevelési célzattal, nagyon is tudatosan tette, amit tett, pont azért, mert ő a felnőtt és azt is meg kell tanítani a viselkedni nem tudó gyerekének, hogy a tetteinek következménye van. Nagy valószínűséggel ez sokkal jobban hat rá, mint egy ejnye-bejnye szöveg.
máj. 8. 09:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!