Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám másnak adta az én...

Anyám másnak adta az én ajándékomat! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vasárnap reggel összevesztem anyával és mondtam, hogy inkább megyek apámhoz. Mondta hogy anyák napján maradjak otthon. Én erre azt mondtam,hogy mivel 2 szülőm van azzal töltöm a napot akivel akarom. Elmentem apámhoz és este mentem haza. Tegnap este átjött nagynéném meg unokatesóm, és anyám odaadott egy játékot unokatesómnak, ami pont az a játék amit én is szerettem volna és születésnapomra azt kértem (ebben a hónapban lesz a szülinapom). Anyám odaadta unokatesómnak, csak úgy, ajándékba!

Kérdeztem, hogy azt nem nekem szánták inkább szülinapomra, anyám annyit mondott neki van egy unokaöccse is akivel törődnie kell.

De mostohaapám mondta, hogy azt nekem vették és szülinapomra tették el, de anyám direkt azért adta unokatesómnak mert anyák napján nem voltam itthon. Miért csinálta ezt anyám?

máj. 7. 19:43
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
88%
Én ezek után nemhogy ajándékra, de tortára vagy köszöntésre se számítanék. majd drága apucid felköszönt. Vetesd meg vele a játékot, sőt tudok jobbat, költözz oda.
máj. 7. 20:07
 12/55 anonim ***** válasza:
91%
Tuti kamu, ilyen hülyegyerek nem létezik. Ha igen, megérett a világ a pusztulásra
máj. 7. 20:08
 13/55 anonim válasza:
89%
Kisgyerek, hallottad már azt a mondást, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző? Te megbántottad anyudat, visszakaptad, aztán meg jössz ide sorbaállni a pofonokért :D
máj. 7. 20:24
 14/55 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem, miért nehéz megérteni pont neked azt - akinek ennyire fontos a saját születésnapja és fontos, hogy ajándékot kapjon - hogy egy anyának szintén fontos lehet az Anyák napja és azt szerette volna, hogy vele töltsd ezt a napot. Miért nehéz megérteni, hogy anyukádnak ez bántó és fájdalmas?

Hány éves vagy, 3?

máj. 7. 20:25
 15/55 anonim ***** válasza:
13%

Ez szerintem nem volt szép dolog anyukádtól.

Viszont érthető hogy

meg bántódott amiért nem

maradtál otthon.

Szóval itt mindketten

hibásak vagytok.

Az én anyám egyszer

meg csinálta azt hogy

mivel el mentem apámmal

ezért nem vitt el engem

a közös nyaralásra csak

A húgomat.

Meg kért rá hogy ne

menjek de mivel el mentem

ezért így döntött.

Pedig én mondtam neki

hogy szóljon mikor indulnak

mert akkor apám vissza visz.

De őt nem érdekelte.

máj. 7. 20:30
 16/55 anonim ***** válasza:
91%
Jól tette. Neked van apád is, akivel inkább töltöd az időd, anyud meg szívesebben adta a játékot annak, aki szerinte jobban megérdemelte.
máj. 7. 20:33
 17/55 anonim ***** válasza:
95%

“Anyám másnak adta az én ajándékomat! Mit csináljak?”

Szilvás buktát mert azt szeretem 🥰

máj. 7. 20:34
 18/55 anonim ***** válasza:
94%
Gratulálok, felfedezted az akció-reakció elvet. Javaslom, tanuld meg és vedd figyelembe ezentúl, jóval kevesebb problémád lesz az életben.
máj. 7. 20:45
 19/55 anonim ***** válasza:
61%
Az egész család meglehetősen csúnyán viselkedik. Mindenki zsarolja és bántja a másikat, a felnőttek is gyerekesen viselkednek, önzők. Ezt tanultad te is. Abba kellene hagyni ezt és elkezdeni szeretni egymást. Nagyon nehéz lesz, de azért nem lehetetlen, vannak, akiknek sikerül. Bocsánatot kérni egymástól mindig lehet.
máj. 7. 20:53
 20/55 anonim ***** válasza:
93%

"mivel 2 szülőm van azzal töltöm a napot akivel akarom." Erre ö ugy gondolta, hogy amit vásárolt annak adja akinek akarja. Tök jogos!! Nem is értem mire kérdezted:" Miért csinálta ezt anyám?" (Mondjuk ha 3 év fölötti vagy? Az alatt elképzelhetö, hogy nem érted.)"

"Te megbántottad anyudat, visszakaptad, aztán meg jössz ide sorbaállni a pofonokért"

Top kommentek, egyetértek! :D

És hogy mit csinálj kérdező?

Tanulj belőle!!!

Anyáddal sem lehet akármit megcsinálni büntetlenül és ezt most meg is mutatta.

Nem is értem, hogy a mai hálátlan fiatalok mit akarnak, amikor arra nem képesek, hogy anyák napját megünnepeljék a saját anyjukkal, inkább beszólnak neki aztán otthagyják egyedül a g.ibe, utána meg csodálkoznak, hogy nincs aji, hát a pofátlanságnak is van határa!

máj. 7. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!