Hogyan kérjem anyától a szülinapi ajándékom?
#1 , nálunk általában pl szoktak kérdezni, mit kérünk . És amúgy kérdezőnek igaza van, nehéz kérni egy ilyen volumenű dolgot, általában nekem is olyasmire van szükségem, ami drágább az egyes családtagok keretenel, ilyenkor meg annyira rossz kitalálni valamit, ami nem is kell… de legyen már valami . Szóval jön a csomó haszontalan dolog , és felesleges.
Anno én is egy laptopot akartam, őszintén megmondtam, mire kell, miért. Ugyan én nem ajándékba kaptam, törlesztenem kellett munkával, de megkaptam . A lényeg, hogy tényleg nem butaságok miatt kell, hanem a fejlődésedhez szükséges.
Nem ismerem a családod pénzügyi helyzetet, nekem végül részlet fizetés lett, és nagy részét én fizettem.
Egyszerűen a miért a lényeg . Egy értelmes szülő erre nem mond nemet, csak akkor, ha épp nem tudja kifizetni. Nálunk ezért lett ez a megoldás.( hátha neked is segít )
Szerintem nem kersz sokat.. Persze attol fugg hogy alltok anyagilag.
Hogyha szegenyebbek vagytok lehet Nagy keres.. Lehet akkor tobbel kell beleszallni?
Nemtudom tenyleg attol Fugg nalatok mi a normalis
Ez nem azon mulik, hogy hany evre elore kered az ajandekot vagy mennyire allsz ki magadert 😂
Azt remelem erted, hogy lehet nem
tudnak csak ugy zsebbol elohuzni 250 ezret, szoval ha nemet mond, ne sertodj meg. Ez azert nem 2 filler.
Az én gyerekem elmehetne dolgozni a nyári szünetben, és ÉN adnék bele 50 ezret ő pedig kipótolná a többit a fizetéséből. És nem, nem tudnék zsebből előhúzni neki 250-et. Nem azért, mert nincs ennyi megtakarításunk, hanem mert nem erre van.
Mondjuk nálunk otthon van közös asztali gép, olcsóbb megoldás, mint a laptop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!