Évtizedes házasság esetén joga és igaza van a feleségnek, ha a férje fejéhez vágja ezt a szülinapi ajándékot? Jogos a sértettség?
Egy jómodú család esetében, a no kerek szamu szulinapjara nem annyi szal viragot kapott ahany eves, hanem egy 0-val kevesebbet.
Tehat, 40 eves no eseteben nem 40, hanem 4, 50esnel nem 50, hanem 5.
Fontos reszlet: a csokor csak mellek ajandek, tehat nem ez az egyetlen dolog amit a feleseg kap, ezekenl megszervezett ettermi vacsora, csaladdal egyutt unneples.
Ez valoban olyanszintu bunkosag, hogy a feleseg a ferje fejehez vagja a csokrot?
Soha a büdös életben nem kaptam annyi szálat, ahány éves éppen voltam. Nem is hiányzott. Mégis több évtizedes a házasságunk.
Idióta egy nő lehet.
Szeritnem ez hiszti.
Mire jó ha 40 szál virág rohad a házban? Olyan büdös 2 nap múlva, hogy elhányom magam.
Jézusom, ha meg annyit kapott volna, ahány éves, akkor azért hisztizne, hogy jó sok a kora, öreg.
Jó így teljesen. 5 évtized, 5 szál virág.
Nem tudom te ki vagy a sztoriban, de finoman jelezheted, hogy ha a következő szülinapját nem akarja egyedül tölteni, sürgősen fejezze be a hisztit.
Hisztérikus nő, szerzetes türelemmel rendelkező férfi.
A férfi helyében, annyi szál hervadt virágot vennék, ahány éve tart a házasság. Ilyen nő mellet úgyis mindkettő egy helyre megy: kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!