Anyám másnak adta az én ajándékomat! Mit csináljak?
Vasárnap reggel összevesztem anyával és mondtam, hogy inkább megyek apámhoz. Mondta hogy anyák napján maradjak otthon. Én erre azt mondtam,hogy mivel 2 szülőm van azzal töltöm a napot akivel akarom. Elmentem apámhoz és este mentem haza. Tegnap este átjött nagynéném meg unokatesóm, és anyám odaadott egy játékot unokatesómnak, ami pont az a játék amit én is szerettem volna és születésnapomra azt kértem (ebben a hónapban lesz a szülinapom). Anyám odaadta unokatesómnak, csak úgy, ajándékba!
Kérdeztem, hogy azt nem nekem szánták inkább szülinapomra, anyám annyit mondott neki van egy unokaöccse is akivel törődnie kell.
De mostohaapám mondta, hogy azt nekem vették és szülinapomra tették el, de anyám direkt azért adta unokatesómnak mert anyák napján nem voltam itthon. Miért csinálta ezt anyám?
Leirtad a valaszt Kerdezo: "de anyám direkt azért adta unokatesómnak mert anyák napján nem voltam itthon." ;-)
Biztos megerte osszeveszni. :-D
Azért mert egy bosszúálló féreg, akinek fontosabb, hogy egy random nap ki hol van, mint bármi előre eltervezett, gondolom nem is valami olcsó dolog.
De nyugi, nem kötelező vele jóban legyél, főleg, ha ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!