Anyám másnak adta az én ajándékomat! Mit csináljak?
Vasárnap reggel összevesztem anyával és mondtam, hogy inkább megyek apámhoz. Mondta hogy anyák napján maradjak otthon. Én erre azt mondtam,hogy mivel 2 szülőm van azzal töltöm a napot akivel akarom. Elmentem apámhoz és este mentem haza. Tegnap este átjött nagynéném meg unokatesóm, és anyám odaadott egy játékot unokatesómnak, ami pont az a játék amit én is szerettem volna és születésnapomra azt kértem (ebben a hónapban lesz a szülinapom). Anyám odaadta unokatesómnak, csak úgy, ajándékba!
Kérdeztem, hogy azt nem nekem szánták inkább szülinapomra, anyám annyit mondott neki van egy unokaöccse is akivel törődnie kell.
De mostohaapám mondta, hogy azt nekem vették és szülinapomra tették el, de anyám direkt azért adta unokatesómnak mert anyák napján nem voltam itthon. Miért csinálta ezt anyám?
Nem értem a kérdésed, hiszen megválaszoltad. Kért valamit és te eléggé bebunkóztál amikor lehet neki fontos lett volna ez a nap.
Nem értek egyet ezzel a "büntetéssel", de téged se értelek, hogy miért lepődsz meg, ha így viselkedsz. Nem látom át a családi helyzeted és nem tudom milyen játék ez, de szerintem túléled. Legalábbis bízok benne, hogy túl tudod magad tenni rajta. Legjobbakat.
Ahh, de örülök hogy a mai gyereksegg nyaló világban a többi kommentelő már helyretett 😉
Nemhogy anyák napján, de ilyen stílusban soha nem beszélünk az édesanyánkkal.
Sokan ezen az oldalon olyanok mint egy dacos gyerek.:')
Dehogy volt igaza az anyjának. Ha az alap történetet vesszük is gáz. Az anyja választás elé állította, ilyet egy szülő egy jó érzésű szülő nem tesz. Alapvetően is elváltak, a gyereknek nem fákjás menet, mert feltételezhetően mindkettőt szereti akár jó akár rossz szülők. Miután választás elé állítja a gyereket utána még gyerekesebb módon vág vissza hogy az apjához ment aki amúgy ugyanúgy a szülője neki. Ja nekem is cseszett szar érzés lenne, de nem állítanám választás elé a gyereket, egy kettő nem állnék bosszút csak azért mert egy cseszett napon az apjával töltötte a napot nem pedig velem. Anyák napján elég lenne egy felköszöntés is. Vagy ti felnőttként az egész napotokat az anyátokkal töltitek anyák napján? Ha nem akkor spuri, milyen dolog ez...🤦🏼♀️
24
Milyen választás elé? Semmilyen választás elé.
Fel sem köszöntötte.
A gyerek anyák napján is cseszik az anyjára, de azon fel van háborodva, ha az ő szent születésnapja nem úgy alakul, ahogy etrvezte.
A 24-es nem olvasta vagy nem értette a kiírt sztorit.
"Az anyja választás elé állította"
Nem, az anyja vele akarta tölteni az anyák napját, mire a gyerek nemet mondott és még be is szólt neki keményen, hogy "mivel 2 szülőm van azzal töltöm a napot akivel akarom". Elment az apjához és este ment csak haza.
Tehát anyák napján nemhogy fel sem köszöntötte, de még magára is hagyta, aztán meg követelőzik.
Na, akkor ki is itt a dacos gyerek?! :D
Kérdező!
Kérjél bocsánatot anyukádtól, mert nagyon megbántottad őt és nem elég, hogy ilyen xar anyák napját kapott tőled, de még te ezt észre sem veszed.
Ha ilyen rossz a viszonyotok, akkor talán érdemes lenne végleg apukádhoz költöznöd, hogy anyudnak új családja lehessen, aki szereti és megbecsüli.
Megérdemelted😂😂😂
Ha több vagy mint három éves, fel kéne fogd. Ha még nem vagy három éves, toporzékolj egy kicsit, hátha segít😂
#24 Igen ám, csak még nem tudjuk az előzményt.
"Vasárnap reggel összevesztem anyával és mondtam, hogy inkább megyek apámhoz. "
Min veszhettek össze?
Ennek ellenére anya még is kérte, hogy maradjon otthon.
A gyerek meg akarta mutatni, hogy ő már nagy. Megmutatta - következménye lett - nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!