Régen miért tudtak jobban együtt élni generációk, mint ma?
"Szerintem a mai világban egyedül nagyon nehéz és szomorú az élet!"
Nem kell egyedül élned, élhetsz a pároddal.
"Mindennek az alapja a család!!"
Igen, a saját családod, gyereked, párod. Ha felnőttként csak anyu meg apu jelenti minden társaságod, akkor ott már nagyon félrement valami.
Ha már ajánlották a Hukkle c. filmet, én megleltem Youtube-on:
Ma már sokan családban sem szeretnének élni.
Meg még a párjukkal sem.
A legjobb egyedül élni.
Nem is tudom hogy tudtak régen abban az elmebajban élni.
Nekem a reszkessetek betörők jut eszembe, ahol viccesnek állítják be, hogy 10en akárhány ember nyomorog egy lakásban és veszekednek azon, hogy ki menjen éppen a fürdőbe.
En 22 evesen koltoztem el otthonrol, a szuloi hazbol, aztan masfel evvel kesobb a covid alatt kenytelen voltam visszakoltozni par honapig. Maga volt a pokol. Azota jobb a kapcsolatunk, amiota ujra kulon elek, lassan mar 4 eve.
Alkalmazkodni harom emberhez, akik harom kulonbozo muszakban dolgoznak, haromfele alvasi szokasokkal, kegyetlen volt.
Na ezt tetezni pluszba meg 5-10 emberrel, akik kozul biztos lenne aki beleszolna, hogy fozok, hogy oltozkodok, hogy nem jol takaritok, stb. Nem hianyzik.
56 akkor mi szükséged egy anonim lelkiszemetesláda oldalra? 😊
Akarsz róla beszélni?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!