Anyával maradt gyerekek! Milyen volt apa nélkül felnőni?
Elvált szülők gyermekeihez szól a kérdésem, akik az anyjukkal maradtak, s az apjukkal innentől kevesebb időt töltöttek (tehát váltott gondoskodás nem számít, mert akkor fele-fele).
S szerintetek mi befolyásolja, hogy jó vagy rossz-e ez?
"25 vagyok... dolgozom együtt anyukámmal... pedig menekülni akarok tőle"
Nem, nem akarsz. Valamiért mégiscsak így jobb neked egyelőre.
Majd ha valamikor valóban menekülni akarsz tőle, meg fogod tenni.
Akár mától felmondhatnál, hogy legalább munkaidőben ne legyél hozzá kötve...
"Egy autó van... Egy munkahely..."
Jelenleg. Mert még nem akarsz változtatni.
Nem mindenki az anyjával együtt jár dolgozni akkor sem, ha csak egy autó van. Feltalálták a tömegközlekedést... Ahogy mások is megoldják azzal, te is megoldhatod. Majd akkor, amikor változtatni akarsz.
Sajnos sok olyan ember van akinek elválnak a szülei
Én 7 tesóm meg 5 éves volt amikor a szüleink elváltak de édesapámmal tartjuk most is a kapcsolatot hogy már huszon évesek vagyunk.
Nagyon fiatal voltam amikor ez megtörtént úgy hogy nem emlékszem rá hogy milyen volt de azóta is anya utálja apámat.
Mindig azt mondja hogy elhagyott minket,én erre szoktam azt mondani hogy csak téged hagyott el minket nem mivel elég gyakran találkozunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!