Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyával maradt gyerekek!...

Anyával maradt gyerekek! Milyen volt apa nélkül felnőni?

Figyelt kérdés

Elvált szülők gyermekeihez szól a kérdésem, akik az anyjukkal maradtak, s az apjukkal innentől kevesebb időt töltöttek (tehát váltott gondoskodás nem számít, mert akkor fele-fele).

S szerintetek mi befolyásolja, hogy jó vagy rossz-e ez?

2024. márc. 24. 13:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
56%
Hát szar volt az biztos... de az volt a legszarabb hogy az én szüleim nem váltak el akármennyire is utálták egymást.. apám piált verte az anyánkat és minket is... ez addig ment amig fel nem nőttünk és el nem költöztünk... 1 ève hogy el költöztem otthonról, azóta nem találkoztam a szüleimmel..
nov. 3. 14:43
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

"az én szüleim nem váltak el ... apám ... verte az anyánkat és minket is... ez addig ment amig fel nem nőttünk és el nem költöztünk..."

Akkor te nem olyan helyzetben voltál, amilyen helyzetben levőkről a kérdés szól.

nov. 3. 17:19
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
És? Csak pár aláíráson múlik a válás.. ők nem akarták, az meg már nem a gyerek problémája
nov. 3. 17:20
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
De akkor gyakorlatilag nem az történt veled, hogy az egyik szülővel egyszercsak megszakadt a kapcsolatod, vagy legalábbis nagyon megritkult, hiszen együtt éltetek továbbra is.
nov. 3. 17:22
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
De amyennit otthon voltak... apámnak az első otthona a kocsma ha ennyire érdekel a teljes sztory.. anyám meg szereti csak úgy pénzért szét tenni a lábatit öreg pasasoknak... kell tán a családnév is hogy elhigyjed? Vagy kussba maradsz a sarokba a szüleiddel?
nov. 3. 22:31
 36/36 anonim ***** válasza:
49%
"Elvált szülők gyermekeihez szól a kérdésem, akik az anyjukkal maradtak, s az apjukkal innentől kevesebb időt töltöttek (tehát váltott gondoskodás nem számít, mert akkor fele-fele)."
nov. 3. 22:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!