Az anyám a pasiját választotta helyettem?
Anyádnak nem jár a boldogság? Miért zsarolod! Mit szóltál volna, ha azt mondja, nem mehetsz vissza?
Pont apád szar le, ő zavart el magától.
A lakás az anyádé így ő dönti el hogy ki lakik ott. Neked jogod van elköltözni ha ezt nem tetszik.
Jó lenne ha észrevennéd hogy nem körülötted forog a világ.
Kérdező: MI A BAJOD A PASIVAL??
Ezt kérdezi mindenki, de semmit sem válaszolsz rá. Ameddig nem adsz valami (elfogadhatóbb) magyarázatot, addig ez semmi más, mint értelmetlen, gyerekes hiszti. Ha én lettem volna az anyád, én ki is röhögtelek volna.
Ilyen az, mikor nem a kis szarcsimbók diktál. Végre egy szülő, aki ezt megmutatja és kiáll magáért, nem alárendeli az egész életét a kölök minden óhaj-sóhajának!
Nagyon helyesen teszi, azért van ennyi elcseszett, önző kis szemétláda kamasz, fiatal manapság, mert a saját anyja-apja nem merte felvenni a kesztyűt annak idején, hanem hagyta, hogy a saját gyereke szabja meg, hogyan élhet. Hát anyád nem hagyja.
Veled meg nem biztos, hogy minden oké, ha soha egyetlen lány/fiú sem tetszett még 17 évesen és el sem tudod képzelni, mi az, amikor vágysz valakire. Vagy tényleg annyira végtelenül önző kis görcs vagy, hogy szerinted ez az érzés csak neked jár, anyádnak nem, hiszen ott vagy TE? És? Attól még anyád nem csak anya, hanem nő is és nem 80 éves, hogy ne legyenek szexuális igényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!