Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám a pasiját választotta...

Az anyám a pasiját választotta helyettem?

Figyelt kérdés
Megmondtam anyámnak, hogy ha hozzánk költözik a pasija, akkor elköltözöm apámhoz. Nem is érdekelte, tervezgették tovább a költözést.Pénteken elkezdett helyet csinálni a pasi holmijánal, mondtam, hogy én meg akkor pakolok apámhoz. Azt mondta oké. Reggel indult cuccostól a pasi, én meg mondtam indulok apámhoz, és el is mentem, ott voltam egész nap. Anyám nem is jött utánam.Vasárnap reggel apám azt mondta, hogy menjek haza, mert nála kevés a hely és nem fog tudni dolgozni. Hazamentem, már be volt cuccolva a pasi, mondtam visszaköltözöm, anyám annyit mondott, jó rendben. Úgyhogy itthon lakom ugyanúgy, de anyám akkor is a pasit választotta, mert nem érdekelte, hogy el akartam költözni itthonról és el költöztem, csak apám hazaküldött. Ez jelenti, hogy jobban kell neki a pasi mint én?

2024. márc. 4. 17:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/140 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező oké, akkor gondolom neked se lesz soha párkapcsolatod, mert milyen lenne az már? Kitúrná anyádat az első helyről..gondolom ilyet nem tennél ugye? életed végig, egyedül fogsz élni anyukád házában és csak ketten lesztek egymásnak.
2024. márc. 4. 17:57
 22/140 anonim ***** válasza:
92%

Szerinten anyád jól kezelte a kamasz hisztidet.

Pár év, és úgyis elköltözöl, gondolom nem 40 éves korodig laknál otthon, addig meg hagy élje anyád is az életét, ahogy ő akarja.

Attól meg ne tarts, hogy a pasi apád helyére pályázik, hidd el egy felnőtt férfi marhára nem akar egy 17 éves gyereket nevelgetni.

2024. márc. 4. 18:05
 23/140 anonim ***** válasza:
80%

nekem úgy tűnik hogy elfeledkezel egy apró bökkenőről. anyád felnőtt nő, joga van a magánélethez, és ha ez nem az apád-aki ha jól értem már csak ex- ahhoz neked nem sok közöd van. szerintem tudta hogy visszamész a körülmények miatt. amit tehetsz, hogy távoli szobát választasz, mert én a faszi helyében, éjjel-nappal kúrnám az anyád a hisztid miatt.

feltételezem anyud 40+jó bőr, aktív nemi élettel, hát hadd élje!

2024. márc. 4. 18:08
 24/140 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
90%
Nézd, az anyád nem tart téged kevésbé fontosnak. Csak tudta hogy az elköltözésed nem fog sokáig tartani mert ismerte az apádat. Abból amit le írtál, számitott arra hogy vissza jössz.
2024. márc. 4. 18:17
 25/140 A kérdező kommentje:
Honnan számitott volna rá,mikor mondtam, hogy nem jövök vissza? Annyit sem mondok, hogy maradjak,és még fel sem hívott aznap míg oda voltam.
2024. márc. 4. 18:19
 26/140 anonim ***** válasza:
90%
Nem a pasit választotta helyetted, hanem pontosan tudta, hogy apádnál nem maradhatsz, de nem hagyta magát zsarolni. NAgyon helyesen.
2024. márc. 4. 18:22
 27/140 anonim ***** válasza:
87%
Nem ment bele a játszmába, ennyi történt. Pontosan tisztában volt azzal, hogy max pár napig maradsz apádnál, mert hazaküld 🤷🏼‍♀️. Minek ment volna akkor utánad? Apádnál voltál, biztonságban, tudta is, hogy ott vagy, ahogy azt is, hogy haza fog küldeni az apád. Nem a pasi kell neki jobban, csak nem dőlt be a színpadias elvonulásodnak. Apádra nem haragszol? Ezek szerint neki sem kellesz, simán visszaküldött oda, ahonnan eljöttél, mert "rossz neked ott". Hacsak nem egy egyszobás kis egérlyukban él nem zavarjátok egymást, amikor munkaidő van te suliban, max délután meg hétvégén vagytok együtt, de egy 17 évest már pesztrálni sem kell. Önjáró, haverozik, suliban van, sok vizet nem zavar ilyen téren.
2024. márc. 4. 18:23
 28/140 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha nekem rendeztél volna ilyen hisztit még csomagolni is segítenék. Tényleg 17 vagy? a viselkedésedből én max 7re tippelnék. Szegény anyukád.
2024. márc. 4. 18:23
 29/140 anonim ***** válasza:
74%
Hagyjátok ez egy troll, az apja haza küldte, és még az apját védi? Nincs az a tinédzser aki ezek után az apját védi
2024. márc. 4. 18:24
 30/140 anonim ***** válasza:
89%

Tegyük fel, utánad megy, könyörög, kiteszi a pasiját a kedvedért.

Anyád full boldogtalan lesz, te meg majd GYŐZTEM felirattal a fejedben éled tovább a leszarom az anyám életedet. Ez tenne boldoggá?

2024. márc. 4. 18:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!