Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám a pasiját választotta...

Az anyám a pasiját választotta helyettem?

Figyelt kérdés
Megmondtam anyámnak, hogy ha hozzánk költözik a pasija, akkor elköltözöm apámhoz. Nem is érdekelte, tervezgették tovább a költözést.Pénteken elkezdett helyet csinálni a pasi holmijánal, mondtam, hogy én meg akkor pakolok apámhoz. Azt mondta oké. Reggel indult cuccostól a pasi, én meg mondtam indulok apámhoz, és el is mentem, ott voltam egész nap. Anyám nem is jött utánam.Vasárnap reggel apám azt mondta, hogy menjek haza, mert nála kevés a hely és nem fog tudni dolgozni. Hazamentem, már be volt cuccolva a pasi, mondtam visszaköltözöm, anyám annyit mondott, jó rendben. Úgyhogy itthon lakom ugyanúgy, de anyám akkor is a pasit választotta, mert nem érdekelte, hogy el akartam költözni itthonról és el költöztem, csak apám hazaküldött. Ez jelenti, hogy jobban kell neki a pasi mint én?

márc. 4. 17:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 A kérdező kommentje:
Apámnak egy szobája van csak, de beférne oda még egy ágy. Viszont anyám azt nem tudja mekkora lakása van apámnak. Mégse mondta, hogy maradjak.
márc. 4. 18:26
 32/140 anonim ***** válasza:
91%

Apámnak egy szobája van csak, de beférne oda még egy ágy.

Tehát soha nem aludtál apádnál, mert azt se oldja meg... Hát, bárki lép apád helyébe, sokkal rosszabb nem lehet.

márc. 4. 18:32
 33/140 anonim ***** válasza:
82%
Arra a kérdésre miért nem válaszolsz, hogy oké, anyád dobja ki a pasit, de akkor vállalod ugye, hogy neked se lesz soha senkid egész életedben? Mert ez így lenne tisztességes.
márc. 4. 18:37
 34/140 anonim ***** válasza:
88%

"Honnan számitott volna rá,mikor mondtam, hogy nem jövök vissza? Annyit sem mondok, hogy maradjak,és még fel sem hívott aznap míg oda voltam."

Apáddal nem beszélhetett úgy, hogy te nem tudsz róla? Dehogynem. Pl. amíg úton voltál oda.

márc. 4. 18:43
 35/140 A kérdező kommentje:
Mióta elváltak azóta nem beszélnek.
márc. 4. 18:45
 36/140 anonim ***** válasza:
91%

"Ez jelenti, hogy jobban kell neki a pasi mint én?"

Nem, ez azt jelenti, hogy nem vált be a passzív-agresszív zsarolós hisztid. Jegyezd meg ezt, mert sokszor elő fog még fordulni másokkal is, ha zsarolással próbálsz elérni valamit.

Ja, és örülj, hogy egyáltalán visszaengedett.

márc. 4. 18:45
 37/140 anonim ***** válasza:
72%
Ilyenkor örülök hogy nincs gyerekem mert ha ilyen lenen mint a kérdező már felakasztottam volna magam miatta az tuti.
márc. 4. 18:49
 38/140 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
88%

Nem kell ismernie apád lakását, elég ha ismeri apádat.

Tudta hogy az apád vissza fog küldeni téged, is te vissza fogsz jönni.

márc. 4. 18:59
 39/140 anonim ***** válasza:
85%

Megértem, hogy nem tetszik a változás, meg nem kedveled a pasit, de nem várhatod el, hogy Anyud magányos legyen miattad. Ő kedveli/szereti a fickót, ezen nem tudsz változtatni. És nem, nem választotta helyetted a pasit, csak nem engedett az önzőségednek.

17 vagy, lehet, hogy pár év és lesz valakid, elköltözöl Anyud meg ott maradna egyedül, mert neked nem felelt meg, hogy újra kapcsolata van.

márc. 4. 19:09
 40/140 anonim ***** válasza:
88%

Ha mondja, hogy maradj akkor elkezdesz feltételeket szabni, ezt nyilván nem akarta. Nem ment utánnad? Ugyan ki rángatna haza egy feldúlt kamaszt amikor tudja, hogy biztonságban van a saját apja mellett? Nyilván időt akart, hogy átgondold, lecsillapodj.

Amúgy akkor is így reagálsz ha az apádnak lesz valakije?

márc. 4. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!