Az anyám a pasiját választotta helyettem?
Apámnak egy szobája van csak, de beférne oda még egy ágy.
Tehát soha nem aludtál apádnál, mert azt se oldja meg... Hát, bárki lép apád helyébe, sokkal rosszabb nem lehet.
"Honnan számitott volna rá,mikor mondtam, hogy nem jövök vissza? Annyit sem mondok, hogy maradjak,és még fel sem hívott aznap míg oda voltam."
Apáddal nem beszélhetett úgy, hogy te nem tudsz róla? Dehogynem. Pl. amíg úton voltál oda.
"Ez jelenti, hogy jobban kell neki a pasi mint én?"
Nem, ez azt jelenti, hogy nem vált be a passzív-agresszív zsarolós hisztid. Jegyezd meg ezt, mert sokszor elő fog még fordulni másokkal is, ha zsarolással próbálsz elérni valamit.
Ja, és örülj, hogy egyáltalán visszaengedett.
Nem kell ismernie apád lakását, elég ha ismeri apádat.
Tudta hogy az apád vissza fog küldeni téged, is te vissza fogsz jönni.
Megértem, hogy nem tetszik a változás, meg nem kedveled a pasit, de nem várhatod el, hogy Anyud magányos legyen miattad. Ő kedveli/szereti a fickót, ezen nem tudsz változtatni. És nem, nem választotta helyetted a pasit, csak nem engedett az önzőségednek.
17 vagy, lehet, hogy pár év és lesz valakid, elköltözöl Anyud meg ott maradna egyedül, mert neked nem felelt meg, hogy újra kapcsolata van.
Ha mondja, hogy maradj akkor elkezdesz feltételeket szabni, ezt nyilván nem akarta. Nem ment utánnad? Ugyan ki rángatna haza egy feldúlt kamaszt amikor tudja, hogy biztonságban van a saját apja mellett? Nyilván időt akart, hogy átgondold, lecsillapodj.
Amúgy akkor is így reagálsz ha az apádnak lesz valakije?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!