Az anyám a pasiját választotta helyettem?
Anyádnak fontos vagy, apádnál nem férsz el, zavarod.
Talán érzed a különbséget.
Te jó ég! Szerinted miért hoszi mindenki, hogy csaj vagy??
Ennyire hisztis fiút még nem láttam, ne is lássak. Tök gáz vagy 😂
Úgy írod hogy elköltöztél majd vissza mintha évekig távol lettél volna holott egy éjszakát voltál a faterodnál aki nem mellesleg haza küldött,ha annyira nem akartál volna haza menni meghúzód magad pár napig rokonoknál vagy haveroknál
Neked szerintem az a bajod az új pasival hogy nem te vagy a fókuszban
Az meg nettó önzőség hogy azt szeretnéd anyukádnak ne legyen rajtad kívül senkije,ne legyen boldog
Egy kérdésem azért volna apukádnak van már új kapcsolata,azt hogy viseled/viselnéd
#18: A kérdező anyja szerintem tök normálisan viselkedett. De az, amiről te írsz: na, az szerintem nem normális. 'Fejőstehénnek' tekinted a párodat, aki a költségekbe pótoljon be, de a lányod nem kell, hogy köszönjön neki... Szerintem ez olyan mértékben aljas, hogy szavakat se találok rá.
Én is 'mozaikcsaládban' élek, kettesben lakom a párommal, de jönnek az ő gyerekei is és az enyémek is. Nálunk is van, hogy nem eszem meg a maradék 4 szelet sonkát, mert az ő gyereke azt szereti és mást nem eszik, nekem meg mindegy, szeretem a többi otthon lévő felvágottat is. Ez szerintem normális. De az, amit te írsz, hogy a legjobb falatokat elteszed a lányodnak... Egyrészt lehet, hogy a párod is szeretne néha olyan finom falatot, és joga is lenne hozzá, másrészt meg egy normális ember nem eszi meg azt a valamit, amit a gyerek nagyon szeret és kevés van, tehát el se kell tenni, megmarad... És lehet, hogy ez nálatok is így lenne, ha nem ATM-nek tekintenéd a fickót, hanem az életet társának.
De igazából a lányodat sajnálom, aki ezt a mintát látja, és ennek megfelelően fogja élni a felnőtt életét. Hát, nem lesz neki könnyű... És neked se, ha mondjuk az ő párja ( ATM-je) fog téged utálni.:) Képzeld el, 'kapsz lóvét, de nem akarom látni anyádat!' :)
Nem olvastam el az összes választ.
17 évesen ha az apjához vagy máshova akar költözni, engedélyeztetni kell a gyámhivatallal.
Az anyának joga van új párkapcsolatra. Viszont ha a 17 éves gyereke nem szeretne együtt élni az új partnerrel, akkor ezt neki is tiszteletben kellene tartania és nem összeköltözni vele. Nem könnyű a kamasznak se, ha hirtelen odavisznek neki egy idegent hogy lakjanak együtt, az idegen meg apaként akar viselkedni vele, nevelni akarja, stb. Az anya helyében megvártam volna az összeköltözéssel, ha a gyereke önállósuljon, külön költözzön. A gyerek meg gondolkodjon azon, hogy az érettségi után hova tudna különköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!