Anyám az arab pasikat választotta helyettem. Hogyan tovább?
Mit várok tőle? Hogy ne akkor mutogassa magát amikor itthon vagyunk. Ez olyan nagy kérés talán? Bocs, hogy nem tetszik, hogy anyám mivé válik, vagy ez normális, és elfogadható?
Nővéremet is lerázogatja ha felhívja, meg azt mondja hogy nem ér rá, mivel ezekkel foglalkozik.
Na jó, azért a legnagyobb mértékben tényleg az anya a hibás, nem a kérdező :D
Nyilván nekem is rosszul esne, ha az anyám hirtelen ennyire megváltozna és elhanyagolna, és helyettem idegenekkel foglalkozna. Nálam ez lenne az a pont, ahonnan én is lesz-rnám hogy mit csinál, ahogy ő teszi velem, és élném a saját életem. Ha rájönne hogy ez így nem jó, szívesen segítenék neki rendbehozni az életét, de nem próbálnék minden áron megváltoztatni egy olyan embert aki nyilvánvalóan sz-rik a fejemre.
Azért sajnálom anyukádat, hogy lelkileg annyira a padlón van, hogy még egy f--szverő arab figyelmének is ennyire örül. Ezt maximum úgy tudjátok megoldani, hogy apáddal leültök vele beszélni, mert azért ez elég durva, hogy ilyen rossz kapcsolatban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!