Szülők ti el tudnátok fogadni ha a lányotok egy arab férfival járna?
Mivel olvastam a Lányom nélkül soha c. könyvet (ami igaz történet) így lennének fenntartásaim.
Abban sem a származási országában élt a férfi, orvos volt, az is rendes munka. Nem is volt vele semmi gond, amíg meg nem látogatták a rokonokat. Pedig róla sem gondolta a felesége, hogy vallásos vagy bármi más érdekelné különösebben a kultúrájából.
Holland szarmazasu arab nincs
Van torok marokkoi szir stb stb arab nem letezik.
Ezen kivul holland szarmazasu gettoban elo nepmuszlim aki vallasat nem tartja Hollandia legalsobb legutaltabb nepcsoportja ua mint franciaorszagban.
Ok azok akik megtermek es dzsihad hirdetnek
Pont a legveszelyesebb fajta.
Se hite se gyokere se hazaja
Sajnos ha egy nap megkattan neked annyi lesz mezar megver megalaz kendot kottet veled es mekka fele terdeltet
A majkremet kukaba dobja es nadragszijal ver majd uj hite szerint
Ne legy bolond ne akarj gettos fejkendos segelyes gyerekgyar lenni
Keress egy csinos holland magyar nemet fout van eleg
Engem nem az emberek származása érdekel. Látod az ide írók között is mennyi abnormális gondolkodású van (akik le is fognak pontozni, de lesz@rom őszintén megmondom).
Neked kell kiismerned, ne hallgass az előítéletekre. Ha tényleg normális, azt a szüleid is látni fogják. Ha csak nem begyöpösödött rasszisták. De azért előre megemlíthetnéd már nekik, ne legyen meglepetés :D
Persze, *bomba* jó élmény lenne...
Igazság szerint én tartanék tőle, ugyanúgy, mintha roma lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!