Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti el tudnátok fogadni...

Szülők ti el tudnátok fogadni ha a lányotok egy arab férfival járna?

Figyelt kérdés
A párom Hollandiában született, de arab származásu. Normális életvitelű, még tőlem is modernebb a felfogása. Ezt csak azért írom le, hogy ő pl. nem vallásos, rendes munkahelye van, jó környéken él.Lassan aktuális lesz hogy bemutatom a szüleimnek és ezért tettem fel a kérdést, hogy ti mit szólnátok hozzá?
2016. szept. 6. 19:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
36%
Nem.
2016. szept. 6. 19:07
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
nem
2016. szept. 6. 19:08
 3/24 anonim ***** válasza:
52%
miért lenne probléma a származása?
2016. szept. 6. 19:08
 4/24 anonim ***** válasza:
27%

Mivel olvastam a Lányom nélkül soha c. könyvet (ami igaz történet) így lennének fenntartásaim.

Abban sem a származási országában élt a férfi, orvos volt, az is rendes munka. Nem is volt vele semmi gond, amíg meg nem látogatták a rokonokat. Pedig róla sem gondolta a felesége, hogy vallásos vagy bármi más érdekelné különösebben a kultúrájából.

2016. szept. 6. 19:10
 5/24 A kérdező kommentje:
Az párom rokonsága Hollandiában él. Egyébként csak a nagyszülei élnek Tunéziában.
2016. szept. 6. 19:12
 6/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudsz te még róla semmit. Nem tudod, hogy milyen szellemben nevelkedett és azt sem tudod, hogy az "övéi" között milyen viselkedést mutatna. De hát végül is senkit nem lehet akarata ellenére boldogítani és mindenki a saját kárán tanul. Őszintén kívánom, hogy ne legyen igazam.
2016. szept. 6. 19:14
 7/24 anonim ***** válasza:
40%

Holland szarmazasu arab nincs

Van torok marokkoi szir stb stb arab nem letezik.

Ezen kivul holland szarmazasu gettoban elo nepmuszlim aki vallasat nem tartja Hollandia legalsobb legutaltabb nepcsoportja ua mint franciaorszagban.

Ok azok akik megtermek es dzsihad hirdetnek

Pont a legveszelyesebb fajta.

Se hite se gyokere se hazaja

Sajnos ha egy nap megkattan neked annyi lesz mezar megver megalaz kendot kottet veled es mekka fele terdeltet

A majkremet kukaba dobja es nadragszijal ver majd uj hite szerint

Ne legy bolond ne akarj gettos fejkendos segelyes gyerekgyar lenni

Keress egy csinos holland magyar nemet fout van eleg

2016. szept. 6. 19:15
 8/24 A kérdező kommentje:
Azért valamennyire ismerem. Tudom hogy viselkedik ha a családjával találkozunk nekem semmi eltérés nem tűnik fel, pl. egy magyar családhoz képpest. A szülei tök normálisak, kedvesek.
2016. szept. 6. 19:19
 9/24 anonim ***** válasza:
62%

Engem nem az emberek származása érdekel. Látod az ide írók között is mennyi abnormális gondolkodású van (akik le is fognak pontozni, de lesz@rom őszintén megmondom).

Neked kell kiismerned, ne hallgass az előítéletekre. Ha tényleg normális, azt a szüleid is látni fogják. Ha csak nem begyöpösödött rasszisták. De azért előre megemlíthetnéd már nekik, ne legyen meglepetés :D

2016. szept. 6. 19:31
 10/24 anonim ***** válasza:
38%

Persze, *bomba* jó élmény lenne...

Igazság szerint én tartanék tőle, ugyanúgy, mintha roma lenne.

2016. szept. 6. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!