Szulok ti mit szolnatok ha a lanyotok pasija egy felenk srac lenne?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok: vekony, nem izmos, halk keveset beszel, szegyenlos2016. júl. 31. 19:43
1/19 A kérdező kommentje:
Elvorosodik, elkapja a tekintetet
2016. júl. 31. 19:43
2/19 anonim válasza:
Drogos, titkolódzó alak, aki nem tud a szemembe nézni, ha hozzá beszélek. Valószínűleg a drogtól már figyelemzavara is van, nem tud kellőképpen koncentrálni.
3/19 anonim válasza:
Amit az elottem szolo ir, faszsag:DDD mar nem azert, de siman vannak ilyen felenk fiuk. Semmit nem szolnek hozza, ha ok megvannak, en annak orulok:)
4/19 anonim válasza:
A 2-es nagyon gyoker -.-"
En egyenkent semmit. Orulnek, hogy szeretik egymast es remenykednek benne, hogy a lanyom meg tudja nyitni a fiut. Es inkabb egy ilyennel jarjon, mint valaki olyannal, aki nagyon meno, sokat dumalo, tiszteletlen hudekemeny macso es mindennap elveri.
5/19 anonim válasza:
Jobban örülnék ennek, mint ha egy beképzelt "rosszfiú" típusú sráccal járna.
7/19 anonim válasza:
A 2-es csak trollkodott... :D
De nem értem a kérdést. Mit kéne ehhez szólni? Jobb, mintha valami beképzelt f@*sz lenne, nem?
8/19 anonim válasza:
Lehet, hogy csak előttetek volt ilyen félénk, lehet, amikor kettesben vannak laza és jófej.
9/19 A kérdező kommentje:
Csak sokat hallani hogyha pasi akkor legyen tokos kepes legyen megvedeni a lanyt, felnezzen ra stb.
A kerdesnek nincs koze hozzam csak kivancsi vagyok.
2016. júl. 31. 20:26
10/19 anonim válasza:
#9 A félénk, és a gyáva nem feltétlen egy és ugyanaz...
Vagy ez: "vekony, nem izmos," Ettől nem függ a félénksége. Ezek külső tulajdonságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!