Mit szólnátok, ha lelépne a lányotok?
Elmenne 2 napra egy fiúhoz, aki kb másfél órányira lakik és azt mondja a barátnőjénél alszik.
A fiú vele egyidős (19 évesek).
Nem akarta elmondani, mert messze lakik és úgy sem lenne tartós a kapcsolat.
Ha hazudik dühös lennék és megbüntetném.
Félnék amiatt is, hogy terhes-eXD
Ha nem tartós, akkor csak azért utazott másfél órát???? Sztem nem az időtartam miatt nem mondta el..
Nekem elég laza a felfogásom... 19 éves, nagykorú stb. DE ezen én is totál kiakadnék!!! Mégpedig azért, mert nagyon alap, hogy a szülő tudja, hogy pontosan hol van a gyereke (még ha felnőtt is) - ne nem azért, hogy ellenőrizze, hanem azért, mert akármi is történhet (útközben is, bármikor baj érheti).
Én 16 évesen is megértem a pénzem, de azt az egyet MINDIG tudták a szüleim, hogy hol vagyok!!!
Sőt! Még egy felnőtt is, ha elmegy otthonról, alapszabály, hogy mindig legyen legalább 1 ember, aki pontosan tudja, hogy hova ment.
mindig legyen legalább 1 ember, aki pontosan tudja, hogy hova ment
Hát, ez teljesül, a fiú csak tudja.
Semmit nem szolnek, en megertenem. En sem szamoltam volna be anyamnak annak idejen egy dugokapcsolatrol.
Ha elmondana, en ereznem magam zavarban, hogy a lanyom megis minek mond el nekem ilyesmit, mikor semmi kozom a nemi eletehez.
Azonkivul egy lany ilyesmit szegyell is a szulei elott, es ez igy termeszetes, ha megvan benne ez a szuleivel szemben. A szulo nem egyenlo egy legjobb baratnovel, akinek el lehet ilyesmit is mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!